Ubytování ve městě Tona

Město Tona se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tona nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tona

Torre de la Ferrería
Torre de la Ferrería

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Torre de la Ferrería se nachází v Toně a nabízí zahradu, restauraci, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Katedrála Vic je vzdálená 10 km. Na letiště Girona-Costa Brava je to 60 km.

Hostal Montserrat
Hostal Montserrat

7,5 / 10 (208 hodnocení)

Tento rodinný penzion se nachází v katalánském městě Tona. Nabízí komfortní, vytápěné pokoje s bezplatným Wi-Fi, 200 metrů od dálnice C-17 a 10 km od historického města Vic. Hostal Montserrat má příjemné pokoje s TV s plochou obrazovkou, psacím stolem a vlastní koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také pokojová služba. Každý den se podává kontinentální snídaně a restaurace hotelu Montserrat nabízí tradiční regionální kuchyni vyrobenou z místních produktů. K dispozici jsou také obědové balíčky. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Přírodní rezervace Montseny je vzdálená 10 minut jízdy. Hostal Montserrat stojí 6 km od ostatků hradu Tona a kostela Sant Andreu. Hostal Montserrat nabízí bezplatné parkování a je vzdálen 50 minut jízdy od Barcelony.