Ubytování ve městě Tiñor

Město Tiñor se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tiñor nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tiñor

Casa de madera El jardín de Tara
Casa de madera El jardín de Tara

9,6 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa de madera El jardín de Tara máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de madera El jardín de Tara se nachází v Tiñoru a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 28 km od Playa del Verodal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 16 km od lanovky Roque de la Bonanza a 37 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 14 km.

CASA MARY LOLA
CASA MARY LOLA

9,4 / 10 (30 hodnocení)

CASA MARY LOLA se nachází 28 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 16 km od Roque de la Bonanza a 37 km od Faro de Orchilla. Tento venkovský dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, varnou deskou a toustovačem. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Letiště El Hierro je vzdálené 14 km.