Ubytování ve městě Tiñana

Město Tiñana se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tiñana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tiñana

19B02 Habitaciones privadas en casa unifamiliar
19B02 Habitaciones privadas en casa unifamiliar

19B02 Habitaciones privadas en casa unifamiliar se nachází v Tiñaně, 12 km od náměstí Plaza de la Constitución, 12 km od náměstí Plaza de España a 10 km od kostela San Julián de los Prados. Toto ubytování v soukromí je vzdálené 11 km od muzea výtvarných umění Asturie a Státní daňové správy. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování je vzdálené 11 km od Archeologického muzea Asturie a kampusu El Milán - Oviedo University. Na letiště Asturias je to 46 km.

19A02 Habitación casa con finca
19A02 Habitación casa con finca

19A02 Habitación casa con finca se nachází asi 12 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování je vzdálené 10 km od kostela San Julián de los Prados a 11 km od archeologického muzea Asturie. Na letiště Asturias je to 46 km.