Ubytování ve městě Timijiraque

Město Timijiraque se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě Timijiraque nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Timijiraque

Brisas del mar
Brisas del mar

9,1 / 10 (198 hodnocení)

V ubytování Brisas del mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Brisas del mar nabízí ubytování v Temijiraque, 8 km od Isory. Valverde je 12 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmány jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají terasu a/nebo patio s výhledem na moře nebo hory. V kuchyni je mikrovlnná trouba a lednice. Brisas del mar poskytuje bezplatné Wi-Fi. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště El Hierro je to 8 km.

La Casita
La Casita

8,8 / 10 (89 hodnocení)

Prázdninový dům La Casita se nachází ve městě La Torre a nabízí gril. Hosté mohou využívat terasu s nádherným výhledem na moře. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmán má kuchyň s toustovačem a lednicí. K dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. La Casita má také sluneční terasu. Na letiště El Hierro je to 7 km.

La Bonanza
La Bonanza

8,7 / 10 (63 hodnocení)

La Bonanza se nachází ve městě Timijiraque, 2,5 km od pláže Puerto de la Estaca, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nachází se 400 metrů od pláže Playa De Timijiraque a nabízí venkovní bazén a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 36 km od pláže Playa del Verodal a 5,8 km od lanovky Roque de la Bonanza. Na letiště El Hierro je to 9 km.

Apartamento Timijiraque
Apartamento Timijiraque

7,5 / 10 (11 hodnocení)

Apartamento Timijiraque se nachází v letovisku Timijiraque, necelý 1 km od pláže Playa De Timijiraque a 2,9 km od pláže Puerto de la Estaca, a nabízí ubytování s kuchyní. Tento prázdninový dům se nachází 36 km od pláže Playa del Verodal a 5,1 km od Roque de la Bonanza. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Faro de Orchilla leží 38 km od prázdninového domu. Na letiště El Hierro je to 9 km.

Casa Omaira y Nacho
Casa Omaira y Nacho

7,4 / 10 (109 hodnocení)

V ubytování Casa Omaira y Nacho máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Omaira y Nacho se nachází v letovisku Timijiraque, 500 metrů od pláže Playa De Timijiraque a 2,6 km od pláže Puerto de la Estaca, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na moře. Některé apartmány mají kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Apartmán je vzdálený 36 km od letoviska Playa del Verodal a 5,9 km od lanovky Roque de la Bonanza. Na letiště El Hierro je to 9 km.

Amanecer
Amanecer

5 / 10 (1 hodnocení)

Amanecer se nachází v Timijiraque, 100 metrů od pláže Playa de Timijiraque. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 2,2 km od pláže Puerto de la Estaca. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Amanecer stojí 35 km od pláže Playa del Verodal a 6 km od Roque de la Bonanza. Na letiště El Hierro je to 9 km.