Ubytování ve městě Tiedra

Město Tiedra se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tiedra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tiedra

Casa Rural Alamar II
Casa Rural Alamar II

Casa Rural Alamar II se nachází v Tiedře a nabízí zahradu a terasu. Valladolid je 45 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Casa Rural Alamar II má TV s plochou obrazovkou, terasu a/nebo patio s výhledem do zahrady. K dispozici je také kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. K vybavení patří toustovač, lednice, kávovar a rychlovarná konvice. 3 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo. K dispozici je také gril a 1250 metrů dlouhá zahrada s ovocnými stromy, piknikovým prostorem a hospodářskými zvířaty. Hosté se mohou těšit na La Ruta de Las Fuentes, pramenitou trasu v okolí města Tiedra. V okolí najdete restaurace. V nedalekých vinařstvích se konají ochutnávky vín. Casa Rural Alamar II stojí 53 km od Zamory a 18 km od Tora. Na letiště Valladolid je to 45 km.

Casa Rural Alamar
Casa Rural Alamar

6 / 10 (17 hodnocení)

Casa Rural Alamar se nachází v Tiedře v Kastilii a Leonu a nabízí gril a výhled do zahrady. Valladolid je 45 km daleko. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo patio. Ve všech je kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu, bidet a bezplatné toaletní potřeby. Nechybí ani ložní prádlo. Casa Rural Alamar má také wellness centrum, vířivku a 1250 metrů dlouhou zahradu s ovocnými stromy, piknikovým prostorem a hospodářskými zvířaty. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice a pěší turistice. Hosté se mohou těšit také na La Ruta de Las Fuentes, pramenitou trasu, která se nachází v okolí města Tiedra. V okolí najdete restaurace. V nedalekých vinařstvích se konají ochutnávky vín. Hrad Tiedra je vzdálený jen 6 minut chůze a centrum Astronómico de Tiedra 1 km. Casa Rural Alamar stojí 53 km od Zamory a 18 km od Tora.