Ubytování ve městě Tiana

Město Tiana se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tiana nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tiana

Ca lAndreu Ecoturisme
Ca lAndreu Ecoturisme

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Ca lAndreu Ecoturisme se nachází v Tianě, 15 km od katedrály Sagrada Familia, 16 km od Casa Batlló a 16 km od přístavu Olimpic. Nabízí zahradu a terasu. Ubytování bylo postaveno v 16. století a má balkon. Vila má 4 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, varnou deskou a pračkou. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Ca lAndreu Ecoturisme stojí 16 km od budovy La Pedrera a koncertní síně Palau de la Musica Catalana. Na barcelonské letiště El Prat je to 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Masía Can Tramontana
Masía Can Tramontana

9,6 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Masía Can Tramontana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masía Can Tramontana se nachází v Tianě, 1,9 km od Platja de les Moreres, 2 km od pláže Montgat a 2,2 km od Platja de la Barca Maria. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům má vlastní bazén a zahradu. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sluneční terasu. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 32 km.

Bonito duplex con piscina en Barcelona&playa
Bonito duplex con piscina en Barcelona&playa

9,1 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Bonito duplex con piscina en Barcelona&playa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Bonito duplex con piscina en Barcelona&playa se nachází v Tianě, 2,7 km od pláže Montgat a 2,9 km od Platja de les Moreres. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Apartmán má balkon a výhled na hory. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán stojí 14 km od katedrály Sagrada Familia a 15 km od Casa Batlló. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 31 km.

Can Ballús Bed&Breakfast
Can Ballús Bed&Breakfast

8,6 / 10 (72 hodnocení)

V ubytování Can Ballús Bed&Breakfast máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Ballús Bed&Breakfast se nachází v půvabném katalánském venkovském domě v pohoří Serra de Marina, 3 km od pláže Montgat. Má malý venkovní bazén. Can Ballús Bed&Breakfast má vytápěné pokoje s atraktivním interiérem a dlážděnou podlahou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou. Can Ballús Bed&Breakfast nabízí krásné prostředí pro procházky nebo jogging se psem na vrchol kopce. Can Ballús Bed&Breakfast má také krytou venkovní verandu s výhledem na atraktivní zahrady. Hotel má klidné prostředí, ideální pro čtení a odpočinek. Do Barcelony dojedete vlakem ze stanice Montgat za 30 minut. V každém pokoji je k dispozici uvítací balíček s kávou, čajem, ovocem a sušenkami. Krásná plně vybavená moderní kuchyně s chimeney k dispozici pro všechny naše hosty.

Barcelona Village Homestay
Barcelona Village Homestay

6,9 / 10 (190 hodnocení)

V ubytování Barcelona Village Homestay máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Barcelona Village Homestay se nachází v Tianě, 2 km od Platja de les Moreres a 2,2 km od Platja de la Barca Maria. Nabízí výhled na hory, terasu a bezplatné Wi-Fi. Toto ubytování v soukromí poskytuje službu žehlení a business zázemí včetně faxu a kopírky. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Barcelona Village Homestay stojí 2,2 km od pláže Montgat a 13 km od chrámu Sagrada Familia. Na barcelonské letiště El Prat je to 30 km.