Ubytování ve městě Tetir

Město Tetir se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tetir nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tetir

Casa el Aceitunal
Casa el Aceitunal

9,7 / 10 (42 hodnocení)

Casa el Aceitunal se nachází 12 km od Eco Museo de Alcogida a 13 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Nabízí bezplatné Wi-Fi a venkovní bazén. Tato chata má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou. Golfový klub Fuerteventura je od chaty vzdálený 29 km. Na letiště Fuerteventura je to 21 km.

Casa Maida
Casa Maida

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Casa Maida se nachází v Tetiru a nabízí sdílený lounge a terasu. Ubytování je vzdálené 31 km od letoviska Corralejo a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa Maida stojí 10 km od Puerto del Rosario.

Ocean Front Apartment (WiFi)
Ocean Front Apartment (WiFi)

9,6 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Ocean Front Apartment (WiFi) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ocean Front Apartment (Wi-Fi) se nachází přibližně 90 metrů od pláže Las Lajas a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. V okolí se můžete věnovat windsurfingu, rybaření a dalším aktivitám. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 6,1 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 21 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 10 km.

La Higuerita de Tetir
La Higuerita de Tetir

9,2 / 10 (11 hodnocení)

La Higuerita de Tetir se nachází v Tetiru a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 11 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 14 km od Eco Museo de Alcogida a 27 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 19 km.

Vivienda Vacacional Sara
Vivienda Vacacional Sara

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Vivienda Vacacional Sara se nachází v Tetiru na Kanárských ostrovech a nabízí terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 13 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 16 km od Eco Museo de Alcogida. Na letiště Fuerteventura je to 21 km.

El Olivar La Vega de Tetir
El Olivar La Vega de Tetir

9 / 10 (21 hodnocení)

Pokoj s výhledem na město, terasou a bezplatným Wi-Fi. El Olivar La Vega de Tetir se nachází v Tetiru, 9,2 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 13 km od Eco Museo de Alcogida. Všechny apartmány mají pračku, satelitní TV s plochou obrazovkou, rozkládací pohovku a psací stůl. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Apartmán je vzdálený 25 km od golfového klubu Fuerteventura. Letiště Fuerteventura je ve vzdálenosti 17 km.