Ubytování ve městě Terán

Město Terán se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Terán nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Terán

Alojamiento en Cabuérniga, Cantabria, para 4 personas
Alojamiento en Cabuérniga, Cantabria, para 4 personas

10 / 10 (1 hodnocení)

Alojamiento en Cabuérniga, Cantabria, para 4 personas se nachází v Teránu, 25 km od jeskyně Soplao a paláce Sobrellano. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Golf Abra del Pas je vzdálený 44 km a El Capricho de Gaudi 24 km. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Santander je to 52 km.

La Curva De María
La Curva De María

9,4 / 10 (48 hodnocení)

La Curva De María se nachází v Teránu, 44 km od golfového hřiště Abra del Pas. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Každý den se zde podává snídaně formou bufetu. La Curva De María má také terasu. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. El Capricho de Gaudi a jeskyně Soplao jsou vzdálené 24 km. Na letiště Santander je to 52 km.

Hotel Spa Casona La Hondonada
Hotel Spa Casona La Hondonada

8,8 / 10 (362 hodnocení)

V ubytování Hotel Spa Casona La Hondonada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Spa Casona La Hondonada nabízí lázně, restauraci a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Nachází se v kantabrijském domě ze 17. století v Terán de Cabuérniga, v přírodní rezervaci. Všechny pokoje jsou individuálně zařízené v rustikálním stylu. Pokoje mají TV, trezor a moderní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Některé mají hydromasážní vanu. V hotelové restauraci s barem se podávají tradiční jídla. K dispozici je společenská místnost s krbem a zařízená veranda. Comillas a San Vicente de la Barquera jsou vzdálené 30 minut jízdy na kantabrijském pobřeží. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.