Ubytování ve městě Tembleque

Město Tembleque se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tembleque nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tembleque

La Cruz Verde
La Cruz Verde

9,3 / 10 (17 hodnocení)

La Cruz Verde se nachází v Tembleque, 46 km od paláce Palacio Real de Aranjuez a 49 km od zahrad Prins. Nabízí gril a výhled do zahrady. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 1920, 49 km od vlakového nádraží Aranjuez a 50 km od Gran Casino de Aranjuez. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Tento klimatizovaný venkovský dům má také posezení, pračku a 1 koupelnu se sprchou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na místě si lze pronajmout auto. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 106 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El Balcón de la Mancha
El Balcón de la Mancha

8,2 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování El Balcón de la Mancha máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Balcón de la Mancha se nachází v Tembleque, 46 km od paláce Palacio Real de Aranjuez, a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům stojí 49 km od zahrad Prins a vlakového nádraží Aranjuez. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je ve vzdálenosti 106 km.

A Posada
A Posada

6,2 / 10 (356 hodnocení)

V ubytování A Posada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento okouzlující hotel se nachází jen 5 minut chůze od centra Tembleque a nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Do historického města Toledo dojedete autem za 40 minut. Pokoje v A Posada jsou zařízené v rustikálním stylu a mají TV, trezor a vlastní koupelnu. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne turistické informace o okolí. K dispozici je také restaurace a café bar. Do Madridu dojedete autem za necelou hodinu.