Ubytování ve městě Tejeda de Tiétar

Město Tejeda de Tiétar se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tejeda de Tiétar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tejeda de Tiétar

Casa Rural A la Vera de Monfrague
Casa Rural A la Vera de Monfrague

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural A la Vera de Monfrague se nachází v obci Tejeda de Tiétar a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na město. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 18 km od přírodního parku Monfragüe a 30 km od náměstí Plaza Mayor. Letiště Salamanca je vzdálené 172 km.

Casa Rural La Vallejera
Casa Rural La Vallejera

8,4 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural La Vallejera se nachází v obci Tejeda de Tiétar, 21 km od přírodního parku Monfragüe a 18 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí výhled do zahrady. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen s bidetem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám poskytne informace. V okolí se lze věnovat rybaření a cyklistice. Casa Rural La Vallejera stojí 26 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 154 km.

Hotel Rural Hojaranzos
Hotel Rural Hojaranzos

7,4 / 10 (540 hodnocení)

Hotel Rural Hojaranzos se nachází v přírodním prostředí regionu La Vera v obci Tejeda de Titar. Má restauraci a rustikální interiér se starožitnostmi a designovým nábytkem. Tento hotel s krásným výhledem na hory a krajinu nabízí zvukotěsné pokoje s klimatizací, topením a bezplatným Wi-Fi. Najdete v nich také satelitní TV a vlastní koupelnu. Každé ráno se podává snídaně, která zahrnuje toasty, pomerančový džus a pečivo. Restaurace se specializuje na masová a regionální jídla a nabízí pevné menu a výběr místních vín.K dispozici je pokojová služba. Hosté si mohou zdarma vypůjčit jízdní kola a vydat se na prohlídku okolí. Cuacos de Yuste a jeho klášter jsou vzdálené 20 minut jízdy. 22 km od Plasencie.