Ubytování ve městě Tazones

Město Tazones se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tazones nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tazones

Apartamento San Miguel
Apartamento San Miguel

9,6 / 10 (48 hodnocení)

V ubytování Apartamento San Miguel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento San Miguel se nachází v Tazones, 23 km od Asturijského sdružení podnikatelů, 24 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación a univerzity Oviedo - Gijon Campus. Ubytování je vzdálené jen pár kroků od Platja de Tazones a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 26 km od obchodní komory Gijón a muzea Asturie. Na letiště Asturias je to 65 km.

Casa Joaquin
Casa Joaquin

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Joaquin se nachází asi 90 metrů od Platja de Tazones a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a kanoistice. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Prázdninový dům stojí 23 km od Asociace asturijských podnikatelů a 24 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación. Na letiště Asturias je to 65 km.

Casa Irene
Casa Irene

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Irene se nachází asi 60 metrů od Platja de Tazones a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 23 km od Asturijského sdružení podnikatelů a 24 km od LABoral Centro de Arte y Creación Industrial. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat rybaření. Prázdninový dům stojí 24 km od kampusu University of Oviedo - Gijon a 26 km od obchodní komory Gijón. Na letiště Asturias je to 65 km.

Hotel Las Terrazas
Hotel Las Terrazas

8,9 / 10 (129 hodnocení)

Hotel Las Terrazas se nachází 300 metrů od pláže Tazones a 5 minut od přístavu. Nabízí zařízenou terasu. Okouzlující penzion v Asturii má krásný výhled. Všechny pokoje jsou barevně zařízené a mají terasu, bezplatné toaletní potřeby a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Hotel Las Terrazas stojí 5 minut chůze od řady barů a restaurací, které podávají španělskou kuchyni a čerstvé mořské plody. Okolí je ideální pro venkovní aktivity, jako je rybaření. Přírodní rezervace Villaviciosa Ria je vzdálená 5 minut jízdy a autobusové nádraží Villaviciosa a centrum města 10 km. Na letiště Asturias dojedete autem za 45 minut.

Hotel El Pescador
Hotel El Pescador

8,9 / 10 (116 hodnocení)

Jednohvězdičkový Hotel El Pescador se nachází ve městě Tazones a nabízí výhled na pláž. Tento 1hvězdičkový hotel poskytuje ubytování s výhledem na město a bezplatným Wi-Fi. Hotel je nekuřácký a stojí jen pár kroků od Platja de Tazones. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel El Pescador poskytuje ubytování v pokojích s kávovarem a v některých případech také s výhledem na moře. Nechybí ani šatní skříň a rychlovarná konvice. Ubytování je vzdálené 23 km od Asociace asturijských podnikatelů a 24 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación. Na letiště Asturias je to 66 km.

Casa Auro
Casa Auro

8,9 / 10 (8 hodnocení)

CASA AURO se nachází v Tazones, 80 metrů od Platja de Tazones a 23 km od Asturijského sdružení podnikatelů. V okolí se můžete věnovat kanoistice. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování stojí 24 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación a kampusu University of Oviedo - Gijon. Na letiště Asturias je to 65 km.

Apartamento Tazones
Apartamento Tazones

8,9 / 10 (8 hodnocení)

Apartamento Tazones nabízí ubytování s výhledem na řeku v Tazones, 200 metrů od Platja de Tazones a 23 km od Asturijského sdružení podnikatelů. Nabízí výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování stojí 24 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación a kampusu University of Oviedo - Gijon. Na letiště Asturias je to 65 km.

Apartamentos Rurales Les Mestes
Apartamentos Rurales Les Mestes

8,5 / 10 (222 hodnocení)

Apartamentos Rurales Les Mestes se nachází v Tazones v Asturii, necelý 1 km od Platja de Tazones. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je plně vybavená kuchyň a vlastní koupelna. V okolí se lze věnovat cyklistice. Asturian Entrepreneurs Association se nachází 22 km od apartmánu a LABoral Centro de Arte y Creación Industrial je 23 km daleko. Na letiště Asturias je to 65 km.

Hotel Imperial
Hotel Imperial

8,5 / 10 (189 hodnocení)

Jednohvězdičkový Hotel Imperial se nachází ve městě Tazones a nabízí výhled na pláž. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí turistické informace. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Pokoje jsou vybavené kávovarem a některé mají terasu a jiné poskytují výhled na město. Hotel Imperial stojí jen pár kroků od Platja de Tazones a 23 km od Asociace asturijských podnikatelů. Na letiště Asturias je to 66 km.