Ubytování ve městě Taús

Město Taús se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Taús nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Taús

Cal Pastisser de Taús
Cal Pastisser de Taús

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Cal Pastisser de Taús se nachází v Taúsu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na hory a přístupem do vířivky. Tento venkovský dům má posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem a sprchou. K vybavení patří lednice, varná deska, toustovač a kávovar. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell leží 41 km od Cal Pastisser de Taús.

Casa amb jacuzzi privat, Cal Rossa
Casa amb jacuzzi privat, Cal Rossa

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Casa amb jacuzzi privat, Cal Rossa se nachází v Taúsu v Katalánsku a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, bezplatné parkování a přístup do vířivky. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, vířivkou a pantoflemi a kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. K dispozici je také terasa. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell, 41 km od Casa amb jacuzzi privat, Cal Rossa.

Casa Rural Cal Rossa de Taus SPA
Casa Rural Cal Rossa de Taus SPA

V ubytování Casa Rural Cal Rossa de Taus SPA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Cal Rossa de Taus SPA se nachází v Taúsu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na město a přístupem do sauny a vířivky. Apartmány mají parketové podlahy, plně vybavenou kuchyň s lednicí, jídelní kout, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a přezůvkami. K vybavení patří sporák, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je také wellness centrum. Casa Rural Cal Rossa de Taus SPA zahrnuje terasu a sdílený lounge. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 40 km.