Ubytování ve městě Taranes

Město Taranes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Taranes nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Taranes

Hotel Rural Llerau
Hotel Rural Llerau

9,3 / 10 (146 hodnocení)

Hotel Rural Llerau se nachází v Taranes a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, pokojovou službu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na skleničku můžete zajít do baru. Pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Hotel Rural Llerau poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Hosté hotelu Rural Llerau se mohou v Taranes a okolí věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. K jezerům Covadonga je to 49 km. Hotel Rural Llerau stojí 118 km od letiště Asturias.

La Currada
La Currada

9,2 / 10 (10 hodnocení)

La Currada se nachází ve městě Taranes v Asturii a nabízí výhled na přírodní park Ponga. Nabízí vytápěné ubytování a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hotel stojí jen kousek pěšky od řeky Rio Castro-Tanda. Venkovský dům s 5 ložnicemi je zařízen v rustikálním stylu a má dřevěné trámové stropy. V obývacím pokoji je pohovka, TV a jídelní kout. K dispozici je plně vybavená kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. V koupelně najdete vanu nebo sprchu, ručníky a ložní prádlo. La Currada stojí 5 minut jízdy od kaváren a restaurací. Supermarket je vzdálený 7 km a slavný trh Cangas de Onis 25 km. Rio Sella a národní park Picos de Europa jsou vzdálené 12 km.Na letiště Asturias je to 79 km. Nedaleko je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště.

La Tanda
La Tanda

8,3 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování La Tanda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Tanda se nachází v národním parku Ponga v Taranes v Asturii. Tento kamenný venkovský dům má terasu a balkon s výhledem na Picu Tiatordos, soutěsku Escalada a údolí Taranes. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Dům se 2 ložnicemi je starý více než sto let, ale byl pečlivě zrekonstruován a má dvě patra. V patře jsou ložnice a koupelny a v přízemí je obývací pokoj s krbem a satelitní TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. V koupelně najdete sprchu, ručníky a ložní prádlo. Okolí je ideální pro venkovní sportovní aktivity, včetně jízdy na koni, pěší turistiky, lezení po ledu a horolezectví a raftingu. La Tanda stojí pouhých 200 metrů od řeky Catro Ponga. Obchody a supermarkety jsou vzdálené 25 km. Jezero Lagos de Covadonga je vzdálené 30 km a pláž Ribadesella 35 km. Na letiště Asturias je to 80 km. Nedaleko je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště.

La Xiana
La Xiana

6,5 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování La Xiana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Venkovský dům La Xiana se nachází ve městě Taranes v Asturii a nabízí bezplatné Wi-Fi v některých prostorách. Tento prázdninový dům má plně vybavenou kuchyň a balkon. Prázdninový dům má 1 ložnici a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům má verandu s venkovním nábytkem. La Xiana stojí 60 km od města Llanes a 100 km od Potesu. Na letiště Asturias je to 116 km.