Ubytování ve městě Talamanca de Jarama

Město Talamanca de Jarama se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Talamanca de Jarama nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Talamanca de Jarama

CASA CARPE DIEM
CASA CARPE DIEM

9,8 / 10 (16 hodnocení)

CASA CARPE DIEM se nachází v Talamanca de Jarama a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. CASA CARPE DIEM stojí 40 km od vlakového nádraží Chamartin a 41 km od IFEMA. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 34 km.

Casa Rural la Muralla
Casa Rural la Muralla

9,2 / 10 (24 hodnocení)

Casa Rural se nachází v Talamanca de Jarama, 40 km od vlakového nádraží Chamartin, 40 km od IFEMA a 42 km od stadionu Santiago Bernabéu. La Muralla nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům stojí 47 km od muzea Thyssen-Bornemisza a parku El Retiro. Tento venkovský dům má 4 ložnice a přímý přístup na balkon. Tento klimatizovaný venkovský dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům stojí 47 km od chrámu Debod a stanice metra Plaza de España. Casa Rural la Muralla stojí 34 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.