Ubytování ve městě Taganana

Město Taganana se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Taganana nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Taganana

Casa campo y Playa Taganana
Casa campo y Playa Taganana

9,2 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování Casa campo y Playa Taganana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Campo y Playa Taganana je dům s vlastní terasou a výhledem na moře v Tagananu a nabízí klasické zařízené ubytování se 2 ložnicemi. Dům má plně vybavenou kuchyň, balkon, koupelnu, TV s DVD a CD přehrávačem a pračku. Casa Campo je vzdálená 2 km od pobřeží. Letiště Tenerife North je v dosahu 50 minut jízdy.

Vivienda Vacacional Casa Taganana
Vivienda Vacacional Casa Taganana

9,1 / 10 (34 hodnocení)

Vivienda Vacacional Casa Taganana se nachází asi 1,7 km od pláže Tachero a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 1,9 km od pláže Roque de las Bodegas a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 23 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes a 29 km od divadla Leal. Vivienda Vacacional Casa Taganana stojí 31 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.

Casa del Cu bano A- Biosphere Reserve
Casa del Cu bano A- Biosphere Reserve

8,5 / 10 (52 hodnocení)

Casa del se nachází ve městě Taganana, jen 1,5 km od pláže Tachero. Cu bano A- Biosphere Reserve nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento apartmán nabízí terasu. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 1,9 km od pláže Roque de las Bodegas a 23 km od Tenerife Espacio de las Artes. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 30 km. Cubano A-Biosférická rezervace.

Apartamento La Maresia
Apartamento La Maresia

8,2 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Apartamento La Maresia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento La Maresia se nachází na nábřeží v parku Anaga na Tenerife. Nabízí fantastický výhled na hory a pláž Roque de las Bodegas. Tento prakticky zařízený apartmán má 2 ložnice a dobře vybavenou kuchyň. Apartamento La Maresia se nachází ve zrekonstruované budově, která byla kdysi vinicí. Má obývací pokoj s jídelním koutem a TV a kuchyň se sporákem, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a pračkou. Apartamento La Maresia je ideální základnou pro pěší turistiku v krásných horách Anaga. Malebná vesnice Taganana je vzdálená jen 2 km a nabízí obchody s potravinami, restaurace a vinařství. Pláž Las Teresitas je vzdálená 7 km a Santa Cruz de Tenerife leží 24 km odsud. Autobusy do Santa Cruz staví přímo před apartmánem a na požádání lze zajistit letištní transfer.

Anaga Experience: mountain and beach retreat
Anaga Experience: mountain and beach retreat

8,2 / 10 (15 hodnocení)

Anaga Experience: mountain and beach Retreat se nachází 1,2 km od pláže Tachero a 2,7 km od pláže Almaciga a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 oddělené ložnice, posezení a koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 23 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes a 29 km od divadla Leal. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdáleno 31 km.

Casa Rural EL PUENTE
Casa Rural EL PUENTE

8 / 10 (102 hodnocení)

Casa Rural EL PUENTE se nachází v Tagananě a nabízí zahradu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,2 km od pláže Tachero a 1,4 km od pláže Roque de las Bodegas. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 30 km.