Ubytování ve městě Tafalla

Město Tafalla se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tafalla nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tafalla

Sercotel Hola Tafalla
Sercotel Hola Tafalla

8,8 / 10 (1172 hodnocení)

Located next to the Miguel Induráin Sports Centre, this modern design hotel offers a gastronomic restaurant, free Wi-Fi and stylish air-conditioned rooms with a flat-screen TV. Pamplona is a 30-minute drive away. Each bright, functional room at the Hola Tafalla includes wooden floors and a safe. The private bathroom includes a hairdryer and free toiletries. Hola Tafalla’s restaurant offers modern regional cuisine. There is also an on-site snack bar with an outdoor terrace. Room service is available on request. The Hola Tafalla is located in the AR-2 district of Tafalla,just 500 metres from the town centre. The charming historic town of Olite is 5 km away.

Hospedaje Nuestra Señora de Ujue
Hospedaje Nuestra Señora de Ujue

8,8 / 10 (607 hodnocení)

Tento penzion se nachází v Navarranském městě Tafalla, 250 metrů od vlakového nádraží. Nabízí moderní pokoje s bezplatným Wi-Fi. Hospedaje Nuestra Señora de Ujue má pokoje s dřevěnými podlahami a elegantním minimalistickým zařízením. Ve všech najdete kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Kontinentální snídaně zahrnuje čaj nebo kávu, džus, chléb, máslo, džem, cereálie a jogurt. Hotel hospedaje má snadný přístup k dálnici AP-15 a stojí 30 minut jízdy od Pamplony. Logroño je vzdálené asi 1 hodinu a 15 minut jízdy.

Campo de Reyes
Campo de Reyes

8,1 / 10 (340 hodnocení)

Campo de Reyes se nachází v přírodní lokalitě Tafalla a nabízí jurtu původně z Mongolska. Má dobrou izolaci a střešní okno, které vám umožní vidět oblohu ve dnech bez deště. Ve společenské místnosti je zdarma dostupné Wi-Fi. Jurta má venkovní strop, manželskou postel, pohovky a přístup do sdílené koupelny se systémem suchých toalet, ekologickými mýdly, sprchou a toaletními potřebami zdarma. Výhled směřuje na hory a řeku. Jsme hrdí, že jsme malá farma se zachráněnými zvířaty: koně, psi, kočky, ptáci... Campo de Reyes má nepřetržitě otevřenou recepci, zahradu, bar, společenskou místnost, společnou kuchyň, gril a v létě také bazén. K dispozici jsou také turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, jízdy na koni a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma. Do Pamplony dojedete autem za 30 minut.

Hostal Arotza
Hostal Arotza

7,2 / 10 (369 hodnocení)

Hostal Arotza se nachází v navarském městě Tafalla, 25 minut jízdy od Pamplony. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. V restauraci hotelu Arotza se podávají tradiční pokrmy Navarry připravené z místních surovin. Na náměstí je také bar s terasou. Pokud plánujete jednodenní výlet, jsou k dispozici obědové balíčky. Tafalla se nachází 10 minut jízdy od půvabného města Olite. Snadno se odtud dostanete na dálnici AP-15.