Ubytování ve městě Suria

Město Suria se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Suria nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Suria

La Vinya de Mas Pujol
La Vinya de Mas Pujol

9,6 / 10 (35 hodnocení)

La Vinya de Mas Pujol se nachází ve městě Suria, 18 km od divadla Kursaal, 20 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 36 km od kláštera Montserrat. Tato chata má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. La Vinya de Mas Pujol stojí 38 km od golfového hřiště Ribera Salada a 44 km od města Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Na barcelonské letiště El Prat je to 86 km.

Ca l' Ermitanyo- Casa Torre Blanca
Ca l' Ermitanyo- Casa Torre Blanca

9 / 10 (81 hodnocení)

Torre Blanca (Ca l' Ermitanyo) se nachází jen kousek od Súrie a 4 km od Serra de Castelltallat. Nabízí vilu a krásně zařízené pokoje s bezplatnou snídaní. Torre Blanca (Ca l' Ermitanyo) poskytuje atraktivní ubytování v kombinaci s rustikálními prvky, jako jsou kamenné zdi a trámové stropy. K dispozici je klimatizace a TV s plochou obrazovkou. K dispozici jsou i bezbariérové pokoje. Hosté mohou využívat sdílený lounge s krbem a TV. Tento ekologický hotel má také sad a zahradu. Vila má vlastní bazén a terasu. K dispozici je také obývací pokoj a dobře vybavená kuchyň. Centrum obce Súria je vzdálené 1,5 km a pohoří Serra de Castelltallat 10 minut jízdy. Město Manresa je vzdálené 15 km a do Barcelony dojedete autem za 45 minut.

Hostal Somnis
Hostal Somnis

8,3 / 10 (85 hodnocení)

Hostal Somnis & Arrels se nachází v obci Súria, jen 4 km od Serra de Castelltallat. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Každý dvoulůžkový pokoj má 2 samostatné postele spojené dohromady. Je vybavený psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Penzion má salonek. Město Manresa je vzdálené 15 km a do Barcelony dojedete autem za 45 minut. Město Cardona je vzdálené 15 km. Hostal Somnis & Arrels stojí 65 km od barcelonského letiště El Prat.