Ubytování ve městě Sotres

Město Sotres se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sotres nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sotres

La Cabaña de Bernardina
La Cabaña de Bernardina

9,4 / 10 (32 hodnocení)

La Cabaña de Bernardina se nachází 12 km od stezky Cares Trail a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Venkovský dům stojí 20 km od lanovky Fuente Dé a 32 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Letiště Santander je ve vzdálenosti 115 km.

La Cabaña de Catalina
La Cabaña de Catalina

9,3 / 10 (52 hodnocení)

La Cabaña de Catalina se nachází v Sotres, 12 km od stezky Cares Trail a 19 km od lanovky Fuente Dé. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Hosté mohou využívat terasu. Chata má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Chata stojí 31 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 50 km od Desfiladero de la Hermida. Letiště Santander je ve vzdálenosti 115 km.

La Cabaña de Severina
La Cabaña de Severina

9,2 / 10 (29 hodnocení)

La Cabaña de Severina se nachází v Sotres, 12 km od turistické stezky Cares Trail, 20 km od lanovky Fuente Dé a 32 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Tento venkovský dům nabízí ubytování s balkonem. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Desfiladero de la Hermida leží 50 km od venkovského domu. Letiště Santander leží 115 km daleko.

Hotel Rural Peña Castil
Hotel Rural Peña Castil

9,1 / 10 (528 hodnocení)

Hotel Rural Peña Castil se nachází v horské vesnici Sotres, v srdci přírodní rezervace Picos de Europa. Nabízí pokoje s vytápěním, terasu, restauraci a úschovnu zavazadel. Všechny pokoje mají TV a koupelnu s vanou nebo sprchou. Hotel je zařízen v tradičním venkovském stylu s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými povrchy. Některé pokoje mají výhled na hory. Hotelová restaurace podává tradiční asturská jídla, jako je sýr Cabrales a mošt. Lze si objednat také obědové balíčky. Hotelový personál vám poskytne informace o aktivitách v okolí, jako je pěší turistika nebo horolezectví. Ubytování je vzdálené 20 minut pěšky od řeky Duje a 50 km od pláže Llanes. Do Cavadongy dojedete autem za 1 hodinu.

Treselcorral
Treselcorral

8,9 / 10 (361 hodnocení)

Nabízí restauraci a zdarma Wi-Fi ve všech prostorách, Treselcorral se nachází v národním parku Picos de Europa a nabízí působivý výhled na okolní hory. Barevné pokoje mají velká okna a základní nábytek. Zahrnují topení, TV a vlastní koupelnu s ručníky. Některé pokoje mají balkon. Hotelová restaurace je otevřená v době obědů a večeří a podává různé pokrmy, jako je steak, salát a těstoviny. V restauraci si můžete dát občerstvení a vydat se na pěší túru. Treselcorral stojí 1 hodinu jízdy od Unquery a 45 km od Cangas de Onís.

Casa Rural La Cabaña del Valleyu
Casa Rural La Cabaña del Valleyu

8,7 / 10 (29 hodnocení)

Casa Rural La Cabaña del Valleyu se nachází asi 20 km od lanovky Fuente Dé a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Poskytuje výhled do zahrady a na město a je vzdálen 12 km od stezky Cares Trail. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na řeku. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat lyžování. Casa Rural La Cabaña del Valleyu stojí 32 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 50 km od Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 116 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural La Ardina
Casa Rural La Ardina

8,6 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rural La Ardina se nachází v Sotres. Ubytování má terasu a posezení. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Ze všech pokojů se otevírá výhled na hory. K dispozici je také lyžárna. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, cyklistiky a rybaření. Parkování na místě je zdarma. Tento prázdninový dům je vzdálený 78 km od letiště Santander.

Albergue Peña Castil
Albergue Peña Castil

8,2 / 10 (307 hodnocení)

Albergue Peña Castil se nachází ve vesnici Sotres v pohoří Picos de Europa a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a topením. Nedaleko je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště. Hostel má pokoje s vlastní koupelnou a společné pokoje se sdílenou koupelnou se sprchou. Na místě si lze pronajmout uzamykatelné skříňky, ručníky a ložní prádlo. Pokoje mají krásný výhled na hory. K dispozici je obývací pokoj s rustikálním krbem a TV. Součástí hotelu je bar, kde se podává snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a poznávání krajiny. Pobřežní město Llanes s plážemi je vzdálené asi 1 hodinu jízdy autem.