Ubytování ve městě Sotoserrano

Město Sotoserrano se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sotoserrano nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sotoserrano

Casas Rurales Arroal
Casas Rurales Arroal

9,8 / 10 (55 hodnocení)

Casas Rurales Arroal se nachází ve městě Sotoseranno a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Z velké terasy je výhled do krajiny. Hosté se mohou těšit na travnaté trávníky a velkou terasu s venkovním nábytkem. K dispozici je také gril. Tento klimatizovaný dům má kamenný krb, dřevěné trámové stropy a dlážděné podlahy. V plně vybavené kuchyni je myčka nádobí a kávovar a TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Město Batuecas se slavnými jeskynními malbami je vzdálené 15 minut jízdy. Dálnice A66 je vzdálená 30 km a do Salamanky dojedete za 45 minut na sever.

Casa Carla
Casa Carla

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Carla se nachází 19 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Na letiště Salamanca je to 116 km.

Apartamentos El Mirador Del Soto
Apartamentos El Mirador Del Soto

9,5 / 10 (124 hodnocení)

El Mirador Del Soto se nachází v přírodní rezervaci Batuecas-Sierra de Francia, 83 km od Salamanky. Každý rustikální apartmán má bezplatné Wi-Fi a vlastní balkon s výhledem na hory. Prostorné apartmány jsou vytápěné a klimatizované. Všechny mají dřevěné trámy, rozkládací pohovku, TV a DVD přehrávač v obývacím pokoji. K dispozici je vlastní koupelna a dobře vybavený kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a pračkou. Mirador provozuje restauraci ve venkovském stylu, která podává regionální kuchyni. Hotel má bar a zahradní terasu. Na terase se vyrábí vlastní víno a olivový olej. Mirador Del Soto nabízí bezplatné parkování a turistické informace. Dálnice A66 je vzdálená 32 km a do Plasencie dojedete za hodinu. La Alberca je 15 km daleko a Miranda del Castañar je 11 km daleko.

Casa Rural Los Olivos
Casa Rural Los Olivos

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Casa Rural Los Olivos se nachází v Sotoserranu a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 115 km.

Apartamento El Dragon Serrano
Apartamento El Dragon Serrano

9,3 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Apartamento El Dragon Serrano máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento El Dragon Serrano nabízí fantastický výhled na hory Béjar a Francia a má terasu s grilem. Nachází se v Sotoserranu, 1 hodinu jízdy od Plasencie. Dům je zařízený v rustikálním stylu a má dřevěný nábytek, odhalené kamenné zdi a bezplatné Wi-Fi. Má obývací pokoj s jídelnou a TV s plochou obrazovkou a kuchyň se sporákem, pračkou a myčkou nádobí. K dispozici jsou 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi a 2 koupelny. K dispozici je ložní prádlo, ručníky, fén a toaletní potřeby zdarma.Parkování na místě je zdarma. Sotoserrano je oblast, která produkuje ovoce, víno a olivový olej. V okolí je mnoho dobrých turistických tras a přírodních bazénů. Lyžařský areál La Covatilla je vzdálený 35 km a do Salamanky dojedete autem za 1,5 hodiny.

El Capricho
El Capricho

9,3 / 10 (38 hodnocení)

El Capricho se nachází v Sotoserranu, 19 km od přírodního parku Las Batuecas, a nabízí ubytování s klimatizací. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Salamanca je to 116 km.

Hotel Rural Sierra de Francia
Hotel Rural Sierra de Francia

8,9 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Sierra de Francia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural Sierra de Francia se nachází v Sotoserranu a nabízí 3hvězdičkové ubytování s restaurací a barem. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je pokojová služba a turistické informace. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Hotel Rural Sierra de Francia stojí 19 km od přírodního parku Las Batuecas. Na letiště Salamanca je to 116 km.

3 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Sotoserrano
3 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Sotoserrano

Apartmán Sotoserrano se nachází v obci Sotoserrano, pouhých 19 km od přírodního parku Las Batuecas, a nabízí 3 ložnice, uzavřenou zahradu, Wi-Fi zdarma, výhled do zahrady a bezplatné soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. K dispozici je také gril. Na letiště Salamanca je to 116 km.

3 bedrooms house with terrace and wifi at Sotoserrano
3 bedrooms house with terrace and wifi at Sotoserrano

3 bedrooms house with terrace and wifi at Sotoserrano se nachází v Sotoserranu a nabízí gril. Ubytování je vzdálené 19 km od přírodního parku Las Batuecas a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Na letiště Salamanca je to 116 km.