Ubytování ve městě Soto

Město Soto se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Soto nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Soto

El Montero
El Montero

9,6 / 10 (792 hodnocení)

El Montero se nachází v Sotu a nabízí fitness centrum, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je také bar a lyžárna. Nabízí krytý bazén, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. V Sotu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a dalším aktivitám. Na letiště Santander je to 80 km.

Apartamentos Salitre
Apartamentos Salitre

9,4 / 10 (77 hodnocení)

Apartamentos Salitre se nachází v letovisku Soto de la Marina, 1,4 km od pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana a 2,9 km od pláže Playa de Covachos. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 2,9 km od pláže Arnia a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od přístavu Santander a 11 km od přístavu Puerto Chico. Na letiště Santander je to 10 km.

Apartamentos La Canal
Apartamentos La Canal

9,2 / 10 (296 hodnocení)

V ubytování Apartamentos La Canal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Canal se nachází v letovisku Soto de la Marina v Kantábrii, nedaleko pláží Playa de San Juan de la Canal Bezana a Playa de Covachos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartamentos La Canal stojí 2,4 km od pláže Arnia a 11 km od přístavu Santander. Na letiště Santander je to 11 km.

Posada La Morena
Posada La Morena

9,1 / 10 (318 hodnocení)

Posada la Morena se nachází na pláži San Juan de la Canal v Soto de la Marina, 7 km od Santanderu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s výhledem na moře. Posada la Morena má pokoje s vlastní koupelnou, topením a TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají výhled na moře. Personál recepce penzionu vám poskytne informace o Soto de la Marina a okolí. Kantábrijské pobřeží je oblíbeným cílem milovníků cyklistiky, rybaření a potápění. Posada la Morena stojí 30 km od letoviska Santillana del Mar a jeskyní Altamira. Santander s historickou čtvrtí El Sardinero je vzdálen 10 minut jízdy. Hosté ubytovaní do 15. března 2013 obdrží slevu na vstup do přírodní rezervace Cabárceno, lanovky Fuente Dé a místního námořního muzea.

Atrapatuatico
Atrapatuatico

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Atrapatuatico se nachází v letovisku Soto de la Marina, pouhých 1,6 km od pláže Playa Virgen del Mar, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, sdíleným loungem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 2,1 km od pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana a 8,5 km od přístavu Santander. Atrapatuatico stojí 11 km od letiště Santander.

El Jardin
El Jardin

9 / 10 (269 hodnocení)

El Jardín se nachází v Soto de la Marina, 5 km od centra města Santander a 2 km od pláže Arnia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Pokoje hotelu El Jardín jsou velké a bohatě zdobené barevnými tkaninami. Mají topení, plazmovou TV a vlastní koupelnu s fénem a elektrickým sušákem na ručníky. Hotel má velké zahrady, kde se podává snídaně, a turistické informace, které vám pomohou naplánovat váš pobyt. El Jardín se nachází v blízkosti „zeleného pobřeží“ severního Španělska, zejména pláží Liencres, San Juan de la Canal nebo Valdearenas. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, rybaření a potápění. Hotel má pravidelné autobusové spojení do centra Santanderu. El Jardin stojí necelé 3 km od golfového hřiště Abra del Pas. Vědecký a technologický park Cantabria je vzdálený asi 2 km.

Villa Playa San Juan
Villa Playa San Juan

9 / 10 (178 hodnocení)

V ubytování Villa Playa San Juan máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Playa San Júan se nachází na pláži San Juan de la Canal a nabízí bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Vila má sluneční terasu. K dispozici je venkovní bazén a zahrada. Villa Playa San Juan má soukromou pláž a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana, Playa de Covachos a Playa. Virgen del Mar. Villa Playa San Juan stojí 8 km od letiště Santander.

Apartamentos Playa De Covachos
Apartamentos Playa De Covachos

8,7 / 10 (300 hodnocení)

Apartamentos Playa De Covachos se nachází v letovisku Soto de la Marina, 1,5 km od pláže Playa de ArnIa a 1,7 km od pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Na letiště Santander je to 14 km.

Villa Playa de Covachos
Villa Playa de Covachos

8,6 / 10 (86 hodnocení)

Villa Playa de Covachos se nachází v letovisku Soto de la Marina, 1,9 km od pláže Playa de Covachos, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště a terasu. Ubytování je vzdálené asi 2 km od pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana, 2,1 km od pláže Arnia a 12 km od Puerto Chico. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, kyvadlová doprava, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. K vybavení patří šatní skříň a kávovar. Villa Playa de Covachos stojí 12 km od kasina El Sardinero a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 11 km.

Costa Quebrada Apartamentos
Costa Quebrada Apartamentos

8,5 / 10 (97 hodnocení)

Tyto moderně zařízené apartmány se nacházejí pouhých 500 metrů od pláže San Juan Canal a 10 minut jízdy od Santanderu. Nabízejí přístup do společného venkovního bazénu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Costa Quebrada Apartamentos nabízí apartmány se 2 nebo 3 ložnicemi a soukromou terasou. Každý z nich má obývací pokoj s pohovkou, TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Dvoupodlažní apartmány se 3 ložnicemi mají vlastní terasu. Většina apartmánů se nachází v přízemí. Klíče si můžete vyzvednout v hotelu San Juan. Costa Quebrada Apartamentos stojí 10 minut jízdy od mnoha pláží a 10 minut jízdy od přírodní rezervace Cabárceno. Apartmány jsou vzdálené 27 km od letoviska Santillana del Mar a 40 minut jízdy od měst Comillas a San Vicente de la Barquera.

Apartamento 6 personas Playa de Covachos
Apartamento 6 personas Playa de Covachos

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento 6 personas Playa de Covachos se nachází v letovisku Soto de la Marina, 1,9 km od pláže Playa de Covachos a 2 km od pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana. Nabízí venkovní bazén a služby concierge. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,1 km od pláže Arnia a 12 km od letoviska Puerto Chico. Na letiště Santander je to 11 km.

Hotel Costa San Juan De La Canal
Hotel Costa San Juan De La Canal

8,1 / 10 (1050 hodnocení)

Tento hotel se nachází necelých 700 metrů od pláže San Juan de la Canal a 15 minut jízdy od centra Santanderu. Nabízí pokoje s dřevěnými trámy, vlastní koupelnou a TV. Costa San Juan de la Canal má restauraci s okouzlující verandou, kde se podávají tradiční kantabrijská jídla. K dispozici je také kavárna, kde se po celý den podává občerstvení a nápoje. Jeskyně Altamira, zapsané na seznamu UNESCO, jsou vzdálené 30 minut jízdy. V okruhu 3 km najdete 7 pláží. Na letiště Santander dojedete za 15 minut.

Bungalows Costa San Juan
Bungalows Costa San Juan

8 / 10 (637 hodnocení)

Bungalows Costa San Juan se nachází 10 minut chůze od pláže Soto de la Marina a 5 km od Santanderu. Dřevěné bungalovy ve stylu horské chaty mají zařízenou verandu, bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Každý vytápěný bungalov má 2 ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a satelitní TV s plochou obrazovkou. K dispozici je vlastní koupelna, kuchyňský kout a jídelní část s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a nádobí. Komplex Costa San Juan má vlastní restauraci a bar, kde si hosté mohou vychutnat jídlo nebo drink. Úklid je k dispozici za příplatek. Kyvadlová doprava na letiště je k dispozici za příplatek. Snadno se odtud dostanete na dálnici A67 a za 20 minut dojedete do měst Cabarceno a Santillana del Mar.

Apartamentos Maradentro
Apartamentos Maradentro

7,9 / 10 (354 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Maradentro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Maradentro se nachází pouhých 100 metrů od pláže Playa de San Juan de la Canal a nabízí moderní apartmány s výhledem na moře a bezplatným Wi-Fi. Přístaviště trajektů Santander je vzdálené asi 20 minut jízdy. Apartamentos Maradentro poskytuje ubytování ve světlých moderně zařízených apartmánech a studiích s velkým balkonem s výhledem na moře. Každý má malý, plně vybavený kuchyňský kout a přístup do společné prádelny s pračkou a sušičkou. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, jízdy na koni nebo potápění. Pláž Playa de Liéncres, ideální pro surfování, je vzdálená 5 minut jízdy. Do Santanderu dojedete autem asi za 15 minut a dálnice A-67 Cantabria-Meseta je vzdálená asi 4,5 km.

Apartamento en Soto de la Marina. Wifi y piscina.
Apartamento en Soto de la Marina. Wifi y piscina.

6 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento en Soto de la Marina se nachází v Soto de la Marina. Wifi y piscina. Má vlastní bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,6 km od pláže Playa Virgen del Mar a 2,1 km od pláže Playa de San Juan de la Canal Bezana. Na letiště Santander je to 11 km. Wifi y piscina ..