Ubytování ve městě Sosas de Laciana

Město Sosas de Laciana se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sosas de Laciana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sosas de Laciana

Casa Antonio y Benina
Casa Antonio y Benina

9,4 / 10 (31 hodnocení)

Casa Antonio y Benina se nachází v Sosas de Laciana a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. Na místě je k dispozici půjčovna lyžařského vybavení a prodej skipasů. Na letiště León je to 100 km.

Casa Rural Faldin
Casa Rural Faldin

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Faldin se nachází v Sosas de Laciana a nabízí zahradu, restauraci, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je k dispozici půjčovna lyžařského vybavení a prodej skipasů. Na letiště León je to 98 km.