Ubytování ve městě Sorripas

Město Sorripas se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sorripas nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sorripas

Apartamentos La Era
Apartamentos La Era

9,3 / 10 (97 hodnocení)

Apartamentos La Era se nachází 6 km od Sabiñánigo a 15 minut jízdy od Jacy a lyžařských středisek Formigal a Panticosa. Nabízí bezplatné Wi-Fi, parkování zdarma a lyžárnu. Každý vytápěný apartmán má výhled na hory a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V dobře vybaveném kuchyňském koutu je myčka nádobí, lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. V zahradě najdete stoly a židle, stejně jako gril s bezplatným uhlím a zapalovači. K dispozici je prádelna s pračkou a sušičkou. K dispozici jsou turistické informace a do národního parku Ordesa y Monte Perdido je to 70 km. Do Huescy dojedete autem za hodinu.

Casa Miguel Périz
Casa Miguel Périz

9,1 / 10 (24 hodnocení)

Casa Miguel Périz se nachází ve městě Sorripas, 30 km od lyžařských vleků Formigal, a nabízí sdílenou terasu s grilem. Nabízí tiché apartmány a společnou zahradu. Každý vytápěný apartmán má 2 nebo 3 ložnice a koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je obývací prostor s pohovkou, TV a jídelním stolem a každá kuchyň je vybavena troubou, lednicí, toustovačem, mikrovlnnou troubou a lednicí. Některé apartmány mají balkon a ze všech se otevírá výhled na okolní krajinu. Casa Miguel Périz stojí 200 metrů od restaurace, baru a obchodu s potravinami.

Apartamentos Casbas
Apartamentos Casbas

7,3 / 10 (39 hodnocení)

Apartamentos Casbas se nachází ve městě Sorripas, 21 km od přírodního parku Lacuniacha a 41 km od vlakového nádraží Canfranc. Nabízí restauraci a výhled na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu a plně vybavenou kuchyň s lednicí. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán je vzdálený 43 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 25 km od hory Peña Telera. Na letiště Pau Pyrénées je to 116 km.

Casa Val-Tena
Casa Val-Tena

7,3 / 10 (20 hodnocení)

Casa Val-Tena se nachází v obci Sorripas a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 21 km od přírodního parku Lacuniacha a 41 km od vlakového nádraží Canfranc. Na letiště Pau Pyrénées je to 116 km.