Ubytování ve městě Sopeira

Město Sopeira se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sopeira nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sopeira

Estasía
Estasía

9,5 / 10 (81 hodnocení)

Estasía se nachází v městečku Sopeira, 5 minut chůze od řeky Noguera-Ribagorzana, a nabízí apartmány s bezplatným Wi-Fi, topením a výhledem na hory. Na místě je k dispozici neplacené veřejné parkoviště. Apartmány jsou zařízené v rustikálním stylu s odhalenými trámy a dřevěnými povrchy. Každý apartmán má obývací prostor s TV s plochou obrazovkou a kuchyň se sporákem, pračkou a myčkou nádobí. Apartmány mají 2 ložnice a vlastní koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Nejbližší restaurace je vzdálená 100 metrů a na vlakové nádraží Sopeira dojdete za 2 minuty. K oblíbeným aktivitám v okolí patří pěší turistika. Do přírodní rezervace Aigüestortes dojedete autem za 50 minut.

Casa Pase
Casa Pase

8,6 / 10 (102 hodnocení)

Tento rodinný penzion se nachází v malebném prostředí v obci Sopeira, v srdci oblasti Ribagorza. Dům má útulný salonek, restauraci a 6 pohodlných pokojů. Casa Pase má 5 dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí a 1 jednolůžkový pokoj. Všechny pokoje jsou pečlivě zařízené a mají TV s plochou obrazovkou, topení a vlastní koupelnu. Všechny pokoje mají krásný výhled na přehradu Escales. Restaurace hotelu Casa Pase kombinuje tradiční katalánskou a aragonskou kuchyni. K dispozici je také lounge, kde můžete relaxovat. Okolí je ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a rybaření. Aigües Tortes i Casa Pase stojí 90 minut jízdy od národního parku Estany de Sant Maurici.