Ubytování ve městě Sonsoto

Město Sonsoto se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sonsoto nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sonsoto

El Pajar de Trescasas
El Pajar de Trescasas

9,5 / 10 (28 hodnocení)

El Pajar de Trescasas se nachází v Sonsotu a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 4 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 8,2 km od náměstí Plaza Mayor a 8,1 km od památníku Loba Capitolina. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 112 km.

La Casona de Trescasas
La Casona de Trescasas

9,4 / 10 (7 hodnocení)

La Casona de Trescasas se nachází 8 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 8 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Prázdninový dům stojí 8 km od památníku Loba Capitolina a 8,5 km od městských hradeb Segovia. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 112 km.