Ubytování ve městě Sondika

Město Sondika se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sondika nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sondika

Chalet Bilbao-Aeropuerto
Chalet Bilbao-Aeropuerto

8,8 / 10 (64 hodnocení)

Chalet Bilbao-Aeropuerto se nachází v obci Sondika a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Všechny apartmány mají terasu, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a sdílenou koupelnu s vanou. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Ubytování je vzdálené 6,4 km od muzea výtvarného umění Bilbao a 7,3 km od mostu Calatrava. Chalet Bilbao-Aeropuerto stojí 2 km od letiště Bilbao. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hospedium Hotel Blu Sondika
Hospedium Hotel Blu Sondika

7,8 / 10 (730 hodnocení)

Featuring an on-site restaurant and bar, Hotel Sondika is located 3.5 km from Bilbao Airport and 7.5 km from the city centre. This hotel offers air-conditioned rooms. Each room comes with a TV and desk. Some of them have mountain views and some features a balcony. The private bathroom includes a hairdryer. Hiking and cycling are popular in the surrounding countryside, and bike hire and car rental can be organised for you. San Sebastian and Santander are both within an hour’s drive of Hotel Sondika.