Ubytování ve městě Solórzano

Město Solórzano se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Solórzano nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Solórzano

Casa del cristo
Casa del cristo

9,1 / 10 (21 hodnocení)

Casa del cristo se nachází asi 30 km od Puerto Chico a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 29 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 30 km od festivalového paláce Santander a 33 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 27 km.

La Casa del Acebal
La Casa del Acebal

8,9 / 10 (35 hodnocení)

La Casa del Acebal se nachází asi 32 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. La Casa del Acebal stojí 34 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 31 km.

Villa Los Acebos
Villa Los Acebos

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Villa Los Acebos se nachází asi 33 km od přístavu Santander a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 34 km od Puerto Chico a 35 km od festivalového paláce Santander. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům je vzdálený 37 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 32 km.