Ubytování ve městě Sobrón

Město Sobrón se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sobrón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sobrón

Casa Rural Natura Sobron
Casa Rural Natura Sobron

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Natura Sobron se nachází ve městě Sobrón a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu a gril. Výhled směřuje na hory a řeku. Tento venkovský dům má Xbox 360, kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 6 ložnic a 5 koupelen se sprchou a vanou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každý den se zde podává kontinentální snídaně. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. Casa Rural Natura Sobron nabízí dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Vitoria je to 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hotel Durtzi
Hotel Durtzi

7,9 / 10 (134 hodnocení)

V ubytování Hotel Durtzi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Durtzi Hotel se nachází v centru města Sobrón v Lantarónu a nabízí zahradu, terasu a restauraci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají výhled do zahrady a na hory. Součástí všech je koupelna s vanou a sprchou. Některé pokoje mají TV. V hotelu je kavárna a restaurace, kde si hosté mohou vychutnat tradiční jídla a výběr španělských vín. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, rybaření a cyklistiky. Hotel Durtzi stojí 60 km od letiště Bilbao. Na místě je neplacené parkoviště.