Ubytování ve městě Siurana

Město Siurana se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Siurana nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Siurana

Ca la Maria de Siurana
Ca la Maria de Siurana

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Ca la Maria de Siurana se nachází v Siuraně a nabízí sdílený lounge, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. V okolí se lze věnovat cyklistice. Ca la Maria de Siurana stojí 11 km od Dalího muzea a 19 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 54 km.

Cal Robusto, Apartament in Masía with horses
Cal Robusto, Apartament in Masía with horses

9,2 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování Cal Robusto, Apartament in Masía with horses máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Robusto, Apartament in Masía with horses se nachází v obci Masía, 18 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí výhled do zahrady, terasu a kávovar. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální, americká nebo vegetariánská snídaně. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Cal Robusto, Apartament in Masía with horses stojí 36 km od mořské rezervace Medes Islands a 44 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 56 km.

El Moli de Siurana
El Moli de Siurana

9,1 / 10 (195 hodnocení)

V ubytování El Moli de Siurana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Venkovský dům El Moli de Siurana se nachází v obci Alt Empordà, kousek od města Siurana. Nabízí moderní pokoje s bezplatným Wi-Fi. El Moli de Siurana má elegantně zařízené pokoje s dlážděnými podlahami, velkými postelemi. Ve všech najdete TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem. Většina pokojů má vlastní balkon. V restauraci se podávají tradiční katalánská jídla připravená ze sezónních surovin. Má velkou jídelnu s výhledem do zahrady a menší jídelnu s krbem. V obchodě se suvenýry si můžete koupit domácí džem a olivový olej. Je také důležité poznamenat, že v létě nepodáváme večeři, pouze občerstvení na pokoji. El Moli de Siurana má masážní místnost, kde si můžete odpočinout. Probíhají také pěší výlety v několika jazycích. Hotel El Moli de Siurana je vzdálený 15 minut jízdy od Figueres, kde sídlí muzeum Salvadora Dalího.

La Siuranella
La Siuranella

8,3 / 10 (294 hodnocení)

Tento venkovský hotel v Siuraně nabízí nádherný výhled na přírodní rezervaci Montsant. Nabízí elegantní pokoje s hydromasážní sprchou, snídani zdarma a Wi-Fi zdarma. Na místě si lze pronajmout jízdní kola. Vytápěné pokoje hotelu La Siuranella mají parketové podlahy a moderní rustikální dekorace. Ve všech najdete TV s plochou obrazovkou, župan a fén. Některé pokoje mají výhled na hory. Hotelová restaurace nabízí degustační menu tvořivé regionální kuchyně. K dispozici je také bar a terasa s výhledem na okolní krajinu. Personál hotelu La Siuranella vám rád pomůže zorganizovat návštěvu vinařství, zorganizovat výlety na horských kolech nebo poskytnout informace o lezení v okolí. Tento elegantní dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí má parketové podlahy, ústřední topení a rustikální dekorace. Ve vlastní koupelně s hydromasážní sprchou najdete toaletní potřeby, župan a fén. Historické město Tarragona je vzdálené 50 km a na letiště Reus dojedete autem asi za 50 minut.

Villa Stadel - Pou de Glaç
Villa Stadel - Pou de Glaç

Villa Stadel - Pou de Glaç se nachází v Siuraně a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šnorchlování. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici lyžárna a v okolí se lze věnovat cyklistice. Villa Stadel - Pou de Glaç stojí 9,2 km od Dalího muzea a 19 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 53 km.