Ubytování ve městě Sirviella

Město Sirviella se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sirviella nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sirviella

Casa Rural La Torraya
Casa Rural La Torraya

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Casa Rural La Torraya se nachází v obci Sirviella, 24 km od stezky Cares Trail a 36 km od Bufones de Pria, a nabízí gril a výhled na hory. 29 km od jezera Covadonga. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural La Torraya stojí 40 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 42 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 117 km.

Posada El Pareón
Posada El Pareón

9 / 10 (25 hodnocení)

Posada El Pareón se nachází asi 29 km od jezera Covadonga a nabízí výhled na hory, zahradu, restauraci a bar. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Posada El Pareón nabízí také gril. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Posada El Pareón stojí 24 km od stezky Cares Trail a 36 km od Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 117 km.