Ubytování ve městě Silió

Město Silió se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Silió nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Silió

Apartamentos Rurales La Casa Vieja De Silió
Apartamentos Rurales La Casa Vieja De Silió

9,7 / 10 (31 hodnocení)

Apartamentos Rurales La Casa Vieja se nachází ve městě Silió. De Silió nabízí apartmány v rustikálním stylu s bezplatným Wi-Fi a společný gril. Apartmány mají výhled do zahrady, posezení s krbem, pohovkou a TV. K dispozici je kuchyň s kávovarem. Apartamentos Rurales La Casa Vieja De Silió má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je plavání, horolezectví nebo pěší turistika. La Casa Vieja De Silió stojí 30 minut jízdy od letoviska Santillana del Mar. Santander je 50 km daleko.

LA CASONA DE DON ELÍAS
LA CASONA DE DON ELÍAS

LA CASONA DE DON ELÍAS se nachází v obci Silió v Kantábrii a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 55 km.

LA POSADA
LA POSADA

5 / 10 (2 hodnocení)

LA POSADA se nachází asi 45 km od golfového hřiště Abra del Pas a nabízí výhled na hory, zahradu, terasu a bar. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Tento apartmán má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen se sprchou. Na letiště Santander je to 55 km.

LA CASUCA
LA CASUCA

Offering free WiFi and garden views, LA CASUCA is an accommodation situated in Silió. Located 45 km from Golf Abra del Pas, the property provides a garden and free private parking. The 1-bedroom holiday home comes with a living room with a flat-screen TV, a fully equipped kitchen, and 1 bathroom with a hairdryer. Towels and bed linen are featured in the holiday home. The nearest airport is Santander Airport, 55 km from the holiday home.