Ubytování ve městě Sieiro

Město Sieiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sieiro nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sieiro

Apartamento con hermosas vistas a la playa del Altar
Apartamento con hermosas vistas a la playa del Altar

7,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento con hermosas vistas a la playa del Altar se nachází v Sieiru, 300 metrů od pláže San Cosme Altar, 500 metrů od pláže San Bartolo a necelý 1 km od pláže Remior. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Na letiště Asturias je to 112 km.

A Carballeira
A Carballeira

A Carballeira se nachází v Sieiru, v blízkosti pláže San Cosme Altar a 1,2 km od pláže San Bartolo. Nabízí balkon s výhledem na jezero, zahradu a gril. Nabízí terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Asturias je to 111 km.

Vistas a Playa y Mar Zona Las Catedrales
Vistas a Playa y Mar Zona Las Catedrales

Nachází se v Sieiru, pouhých 600 metrů od pláže San Cosme Altar, Vistas a Playa y Mar Zona Las Catedrales se nachází u pláže a nabízí sezónní venkovní bazén, tenisový kurt a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Vistas stojí necelý 1 km od pláže San Bartolo. a Playa y Mar Zona Las Catedrales stojí 14 minut chůze od pláže Remior. Na letiště Asturias je to 111 km.

Mirador de Barreiros
Mirador de Barreiros

Mirador de Barreiros se nachází v Sieiru, 800 metrů od pláže San Cosme Altar a 1 km od pláže San Bartolo. Nabízí tenisový kurt a výhled na hory. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Mirador de Barreiros stojí 1,5 km od pláže Remior. Na letiště Asturias je to 111 km.