Ubytování ve městě Ses Paisses

Město Ses Paisses se nachází v regionu Ibiza ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ses Paisses nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ses Paisses

Modern Villa in St Josep de sa Talaia with Swimming Pool
Modern Villa in St Josep de sa Talaia with Swimming Pool

10 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Modern Villa in St Josep de sa Talaia with Swimming Pool máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Modern Villa in St Josep de sa Talaia with Swimming Pool se nachází v Ses Paisses, pouhých 15 km od přístavu Botafoch, a nabízí ubytování s fitness centrem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Klimatizovaná vila má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén, dětské hřiště a gril. Modern Villa in St Josep de sa Talaia with Swimming Pool stojí 16 km od přístavu Ibiza a 5,5 km od autobusového nádraží San Antonio. Na letiště Ibiza je to 21 km.

Casa Fenix
Casa Fenix

10 / 10 (2 hodnocení)

V ubytování Casa Fenix máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Fenix se nachází v Ses Paisses, 14 km od přístavu Botafoch a 15 km od přístavu Ibiza. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Vila má také vlastní bazén. Vila má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 7,4 km od autobusového nádraží San Antonio a 7,8 km od přístavu San Antonio. Na letiště Ibiza je to 13 km.

Stunning Renovated Villa - Luxury Getaway CO2 Pos
Stunning Renovated Villa - Luxury Getaway CO2 Pos

10 / 10 (1 hodnocení)

Stunning Renovovaná Villa - Luxury Getaway CO2 Pos se nachází v Ses Paisses a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a business centrem. Tato klimatizovaná vila má 6 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na místě je k dispozici služba půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 12 km od přístavu Botafoch a 13 km od přístavu Ibiza. Stunning Renovovaná Villa - Luxury Getaway CO2 Pos leží 17 km od letiště Ibiza a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Villa in San Rafael Sleeps 12
Villa in San Rafael Sleeps 12

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa in San Rafael Sleeps 12 nabízí ubytování s balkonem a výhledem na moře, asi 14 km od přístavu Botafoch. Vila stojí 5,9 km od přístavu San Antonio a 18 km od aquaparku Aguamar. Klimatizovaná vila má 6 samostatných ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny. Vila stojí 15 km od přístavu Ibiza a 5,4 km od autobusového nádraží San Antonio. Na letiště Ibiza je to 19 km. Maximální kapacita je 12 osob.

Típica Casa Rural Ibicenca Con Piscina Privada!
Típica Casa Rural Ibicenca Con Piscina Privada!

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Típica Casa Rural Ibicenca Con Piscina Privada se nachází v obci Ses Paisses na Ibize. Má terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 12 km od přístavu Botafoch a 13 km od přístavu Ibiza. Na letiště Ibiza je to 9 km.

Can Do It
Can Do It

9,1 / 10 (22 hodnocení)

Can Do It se nachází 14 km od přístavu Botafoch a nabízí ubytování s výhledem na bazén, venkovním bazénem, společným lounge a terasou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, CD přehrávač a dokovací stanice pro iPod. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. Vila stojí 15 km od přístavu Ibiza a 5,1 km od autobusového nádraží San Antonio. Na letiště Ibiza je to 19 km. Zvládnu to.

Villa Can Benimussa
Villa Can Benimussa

Villa se nachází 18 km od přístavu Botafoch, 19 km od přístavu Ibiza a 4,3 km od autobusového nádraží San Antonio. Can Benimussa nabízí ubytování v Ses Paisses. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 5 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 4,8 km od přístavu San Antonio a 15 km od Torre del Pirata. Na letiště Ibiza je to 12 km. Může Benimussa.

Can March magic sunset
Can March magic sunset

6 / 10 (30 hodnocení)

Can March magic Sunset se nachází v Ses Paisses a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s vanou. K dispozici je také gril. Can March magic Sunset poskytuje službu půjčení auta. Ubytování je vzdálené 13 km od přístavu Botafoch a 14 km od přístavu Ibiza. Can March magic Sunset leží 18 km od letiště Ibiza a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Can Pujol
Can Pujol

6 / 10 (3 hodnocení)

Can Pujol se nachází v Ses Paisses, 17 km od přístavu Botafoch, 18 km od přístavu Ibiza a 5,1 km od autobusového nádraží San Antonio. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila se skládá z 5 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně s myčkou nádobí a 5 koupelen. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a terasu. Can Pujol stojí 5,5 km od přístavu San Antonio a 15 km od Torre del Pirata. Na letiště Ibiza je to 12 km.

Beautiful and private Casa Tobi Countryside Location A Short Drive To The Nightlife 5Bedrooms San Antonio
Beautiful and private Casa Tobi Countryside Location A Short Drive To The Nightlife 5Bedrooms San Antonio

Beautiful and private Casa Tobi Countryside Location A Short Drive To The Nightlife San Antonio se nachází v Ses Paisses, 13 km od přístavu Botafoch, a nabízí ubytování s vířivkou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má patio a 5 ložnic. Klimatizovaná vila má TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 4 koupelny se sprchou, vířivkou a vanou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila stojí 14 km od přístavu Ibiza a 4,6 km od autobusového nádraží San Antonio. Na letiště Ibiza je to 18 km.