Ubytování ve městě Senterada

Město Senterada se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Senterada nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Senterada

Casa Leonardo
Casa Leonardo

9,6 / 10 (342 hodnocení)

Casa Leonardo sídlí v nádherném venkovském domě v obci Senterada v Pyrenejích Lleida. Penzion se nachází na klidném místě přímo u řeky Sarroca a je obklopen horami. Pokoje v rustikálním stylu mají dřevěný nábytek, stropní trámy a stěny ve světlých barvách. Jsou vytápěné a všechny mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Díky své poloze je Casa Leonardo ideální základnou pro pěší turistiku. Národní park Aigüestortes a údolí Boí jsou vzdálené asi hodinu jízdy. Lanovka Vall Fosca je vzdálená 25 km. Seu d'Urgell a Andorra jsou vzdálené asi 1,5 hodiny jízdy. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

La Fabrica Casa Rural
La Fabrica Casa Rural

9,3 / 10 (172 hodnocení)

La Fabrica Casa Rural nabízí ubytování v obci Senterada. Tato farma má sezónní venkovní bazén, dětské hřiště a bar. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají výhled na hory nebo řeku. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou a bidetem.

Apartamento Vall Fosca
Apartamento Vall Fosca

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Apartamento Vall Fosca se nachází asi 40 km od kostela Assumpcio de Coll a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Tento apartmán se nachází 46 km od kostela Narození Páně Durra a 47 km od kostela sv. Quirka. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 42 km od kostela Santa Maria de Cardet a kostela Sant Feliu de Barruera. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 89 km.

Casa Parranxo
Casa Parranxo

8,9 / 10 (375 hodnocení)

Casa Parranxo se nachází v obci Senterada a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají balkon s výhledem na řeku. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Casa Parranxo podává každé ráno kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 40 km od kostela Assumpcio de Coll a 42 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 89 km.