Ubytování ve městě Senant

Město Senant se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Senant nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Senant

El Gresol - Naturaleza y Relax
El Gresol - Naturaleza y Relax

9,8 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování El Gresol - Naturaleza y Relax máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Gresol - Naturaleza y Relax se nachází v Senátu, 12 km od kláštera Valbona de les Monges, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. El Gresol - Naturaleza y Relax poskytuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 13 km od kláštera Poblet a 41 km od kláštera Santes Creus. Letiště Reus je ve vzdálenosti 47 km.

Ca la Nuri
Ca la Nuri

9,3 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování Ca la Nuri máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca la Nuri se nachází v Senátu, 12 km od kláštera Valbona de les Monges, 13 km od kláštera Poblet a 41 km od kláštera Santes Creus. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Venkovský dům stojí 47 km od Gaudího centra Reus. Letiště Reus je ve vzdálenosti 47 km.