Ubytování ve městě Selorio

Město Selorio se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Selorio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Selorio

Rodiles Rural Apartamentos
Rodiles Rural Apartamentos

9,4 / 10 (94 hodnocení)

V ubytování Rodiles Rural Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Rodiles Rural Apartamentos nabízí ubytování s možností vlastního stravování v Seloriu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny apartmány mají pohovku, TV a pračku. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. Rodiles Rural Apartamentos má také zahradu. Letiště Asturias je vzdálené 70 km. Parkování na místě je zdarma.

Hotel Costa de Rodiles
Hotel Costa de Rodiles

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Hotel Costa de Rodiles se nachází 6 km od obce Villaviciosa a nabízí vlastní restauraci a terasu. Nabízí turistické informace, obchod se suvenýry a vytápěné pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje v tomto hotelu mají TV s plochou obrazovkou, psací stůl, trezor a výhled na okolní hory. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby, vanu nebo sprchu a fén. Některé pokoje mají balkon. Hotel Costa de Rodiles se nachází v regionu Cider a nabízí hostům informace o tom, co dělat v okolí, jako je pěší turistika a kanoistika. K dispozici je také herna a sdílený lounge. Nejbližší pláž je vzdálená 5 minut jízdy a Gijón je 31 km daleko.

Apartamento familiar cercano a playa de Rodiles 1
Apartamento familiar cercano a playa de Rodiles 1

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento familiar cercano a playa de Rodiles 1 se nachází v Seloriu, 1,8 km od pláže Villaviciosa, 2,6 km od Rodiles a 16 km od Museo del Jurásico de Asturias. Tento apartmán se nachází 29 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación a 30 km od kampusu University of Oviedo - Gijon. Apartmán má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 26 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 29 km od Asociace asturijských podnikatelů. Na letiště Asturias je to 71 km.

Hotelapartamentos Torres
Hotelapartamentos Torres

8,9 / 10 (95 hodnocení)

Hotelapartamentos se nachází v Seloriu, jen 3 minuty jízdy od nejbližší pláže. Nabízí apartmány s výhledem na hory. Mají kuchyň a TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány jsou moderně zařízené a mají dřevěné trámové stropy. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. K dispozici je také sdílený lounge a personál vám poskytne turistické informace o okolí. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice, kanoistice a windsurfingu. Hotelapartamentos stojí 15 km od Jurského muzea Asturie a 30 minut jízdy od jeskyně Rosa. Na letiště Asturias je to 70 km.

Casa Azul Rodiles
Casa Azul Rodiles

8,7 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Casa Azul Rodiles máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Azul Rodiles se nachází asi 1,2 km od pláže Villaviciosa a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled na řeku a do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, windsurfingu nebo rybaření mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Azul Rodiles stojí 17 km od muzea Jurásico de Asturias a 27 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 72 km.