Ubytování ve městě Segura de Toro

Město Segura de Toro se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Segura de Toro nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Segura de Toro

Ciudad de Verdeoliva
Ciudad de Verdeoliva

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Ciudad de Verdeoliva se nachází 32 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. Venkovský dům má také gril. Ciudad de Verdeoliva poskytuje službu půjčení jízdních kol a v okolí se lze věnovat lyžování. Ubytování je vzdálené 42 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 111 km.

One bedroom house at Segura de Toro
One bedroom house at Segura de Toro

9 / 10 (134 hodnocení)

One bedroom house at Segura de Toro se nachází v Segura de Toro, pouhých 32 km od náměstí Plaza Mayor a 42 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, satelitní TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Salamanca je to 111 km.

One bedroom appartement with furnished terrace and wifi at Segura de Toro
One bedroom appartement with furnished terrace and wifi at Segura de Toro

8 / 10 (42 hodnocení)

Segura de Toro nabízí ubytování v Segura de Toro, 43 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na náměstí Plaza Mayor je to 32 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště Salamanca je to 111 km.

One bedroom appartement with balcony and wifi at Segura de Toro
One bedroom appartement with balcony and wifi at Segura de Toro

8 / 10 (34 hodnocení)

One bedroom appartement with balcony and wifi at Segura de Toro se nachází v Segura de Toro a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Apartmán je vzdálený 32 km od náměstí Plaza Mayor a 43 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 111 km.