Ubytování ve městě Següenco

Město Següenco se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Següenco nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Següenco

Ñeros de Següencu
Ñeros de Següencu

9,7 / 10 (65 hodnocení)

Ñeros de Següencu se nachází ve městě Següenco v Asturii, 31 km od města Llanes, a nabízí výhled na hory. Město Potes je 44 km daleko. Toto ubytování nabízí 2 apartmány, každý s kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí s manželskou postelí, koupelnou a terasou. Oba jsou vybaveny TV, sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí, kávovarem, fénem, ručníky a ložním prádlem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a pěší turistice. Cangas de Onís je vzdálený 6 km a pláž Ribadesella 30 km.

La Tenadina
La Tenadina

9,7 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování La Tenadina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Tenadina se nachází asi 25 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 1900, 32 km od La Cueva de Tito Bustillo a 32 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou, posezení a dokovací stanici pro iPod. K dispozici je kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. La Tenadina stojí 38 km od Bufones de Pria a 40 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 116 km.