Ubytování ve městě Secadura

Město Secadura se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Secadura nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Secadura

Arcadia
Arcadia

9,7 / 10 (13 hodnocení)

Arcadia se nachází v Secaduře, 39 km od přístavu Santander, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Arcadia stojí 40 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 37 km.

Casa Rural Alvarado
Casa Rural Alvarado

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural Alvarado se nachází v obci Secadura v Kantábrii, 41 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Casa Rural Alvarado má také business centrum a konferenční a banketové prostory. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Casa Rural Alvarado stojí 42 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 39 km.

Posada el Campo
Posada el Campo

9,3 / 10 (252 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský dům se nachází v malebném prostředí a nabízí venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Nachází se v Secaduře, 10 minut jízdy od pláží na pobřeží Kantábrie. Pokoje mají fantastický výhled na hory. Jsou pečlivě zařízené a mají vlastní koupelnu. Posada el Campo je obklopen rozlehlými pozemky a ovocnými stromy a má à la carte restauraci, venkovní terasu a zeleninovou zahradu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, kanoistice, jízdě na koni nebo cyklistice. Posada el Campo stojí přibližně 20 km od vesnic Noja a Santoña a 40 minut jízdy od Santanderu.