Ubytování ve městě Sebúlcor

Město Sebúlcor se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sebúlcor nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sebúlcor

La Senda Del Duratón
La Senda Del Duratón

9,4 / 10 (290 hodnocení)

V ubytování La Senda Del Duratón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Senda del Duratón se nachází vedle přírodního parku Parque Natural Hoces del Río Duratón a nabízí apartmány s topením a soukromou verandou s výhledem. Nedaleko je k dispozici neplacené soukromé parkoviště. Apartmány La Senda jsou zařízené v rustikálním stylu a mají obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s pračkou, keramickou varnou deskou a nádobím a koupelna s vanou nebo sprchou. Všechny apartmány v komplexu mají sdílený lounge s knihovnou, kulečníkem a stolními hrami a společným grilem. Na požádání jsou k dispozici tradiční místní jídla. Ubytování může zajistit kanoistiku. V okolí najdete dobré turistické a cyklistické stezky a do Las Lagunas de Cantalejo dojedete za 30 minut. Na letiště Madrid-Barajas je to 126 km.

Puerta al Duraton
Puerta al Duraton

9,3 / 10 (376 hodnocení)

Puerta al Duraton se nachází v Sebúlcoru. Tento bed and breakfast má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento bed and breakfast má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valladolid je to 113 km.

La Cerca Entre Hoces-10-20pax-Amplios espacios comunes
La Cerca Entre Hoces-10-20pax-Amplios espacios comunes

8,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování La Cerca Entre Hoces-10-20pax-Amplios espacios comunes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Cerca Entre Hoces-10-20 pax-Amplios espacios comunes se nachází v Sebúlcoru v Kastilii a Leonu a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valladolid je to 113 km.

Posada del Duraton
Posada del Duraton

8,2 / 10 (389 hodnocení)

Tento okouzlující penzion se nachází na okraji přírodní rezervace Hoces del Río Duratón. Nachází se 45 km od Segovie a nabízí venkovní aktivity a rustikální ubytování s panoramatickým výhledem na hory. Posada del Duraton má elegantně zařízené pokoje s odhalenými dřevěnými trámy. Najdete v nich TV, minibar a vlastní koupelnu s fénem. Apartmá mají také vířivku a z některých je výhled do zahrady. Každé ráno se podává kontinentální snídaně a v restauraci hotelu Posada del Duraton se podávají tradiční kastilská jídla. K dispozici je také bar a obědové balíčky. Penzion má 2 salonky s krbem a zasedací místnost. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Cykloturistika, kanoistika, paintball a jeskyně jsou jen některé z aktivit, které lze zorganizovat prostřednictvím společnosti Naturaltur, která se věnuje outdoorovým aktivitám. Posada del Duraton se nachází 300 metrů od autobusové zastávky a 1 hodinu 40 minut jízdy od Madridu.