Ubytování ve městě Saus

Město Saus se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Saus nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Saus

Masía con mucho encanto cerca de la playa
Masía con mucho encanto cerca de la playa

8 / 10 (1 hodnocení)

Masía con mucho encanto cerca de la playa se nachází v obci Saus a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a minibarem. Vila stojí 28 km od mořské rezervace Medes Islands a 29 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.

Pensio l'Avi Pep
Pensio l'Avi Pep

6,8 / 10 (265 hodnocení)

Pensio l'Avi Pep se nachází v obci Saus, 15 km od pláže L'Escala na pobřeží Costa Brava. Nabízí bezplatné parkování a je vzdálen 5 km od Orriols a dálnice AP7. Všechny pokoje mají dlážděnou podlahu, nábytek ze světlého dřeva, topení a TV. Pokoje mají vlastní nebo sdílenou koupelnu. Penzion L'Avi Pep má bar. V restauraci s terasou se podávají pokrmy katalánské kuchyně. K dispozici je à la carte a pevně stanovená menu. Můžete si zde zahrát stolní tenis a na přepážce s turistickými informacemi si lze zakoupit vstupenky. Figueres a letiště Girona jsou vzdálené 25 minut jízdy.