Ubytování ve městě Sarvisé

Město Sarvisé se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sarvisé nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sarvisé

Casa María Berna
Casa María Berna

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa María Berna se nachází v Sarvisé, 16 km od národního parku Ordesa a 41 km od přírodního parku Lacuniacha, a nabízí terasu a turistické informace. Vila má balkon. Vila má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Pau Pyrénées je to 137 km.

Apartamentos Casa Gallan
Apartamentos Casa Gallan

9,4 / 10 (153 hodnocení)

Apartamentos Casa Gallan se nachází uprostřed přírody v obci Sarvisé a nabízí apartmány a domy se společnou zahradou, terasou a barem. Přírodní rezervace Parque Nacional de Ordesa je vzdálená 20 km. Všechny apartmány jsou zařízené v rustikálním stylu a mají 2 ložnice a 1 koupelnu. Všechny mají obývací část s pohovkou a satelitní TV s plochou obrazovkou. V kuchyni nebo kuchyňském koutu je mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a kávovar. Apartamentos Casa Gallan má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je kanoistika, rybaření, jízda na koni, cyklistika a pěší turistika. Na místě vám poskytnou turistické informace o okolí. Jaca je vzdálená 45 minut jízdy a Huesca 85 km. Na místě je neplacené parkoviště.

Apartamentos Viña Olivan
Apartamentos Viña Olivan

9,4 / 10 (66 hodnocení)

Apartamentos Viña Olivan se nachází v Sarvisé, v přírodní rezervaci Ordesa-Viñamala. Nabízí zahradu a bar. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Apartmán má 2 oddělené ložnice, koupelnu s toaletními potřebami zdarma, posezení a obývací pokoj. Nechybí ani TV. Apartamentos Viña Olivan stojí 15 km od Pradera de Ordesa a 21 km od Añisclo.

Casa Rural Monte Perdido
Casa Rural Monte Perdido

9,3 / 10 (196 hodnocení)

Casa Rural Monte Perdido se nachází v Sarvisé, 16 km od národního parku Ordesa, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Casa Rural Monte Perdido stojí 42 km od přírodního parku Lacuniacha. Na letiště Pau Pyrénées je to 137 km.

Casa Martin Ordesa
Casa Martin Ordesa

9,3 / 10 (129 hodnocení)

Casa Martín nabízí společné zahrady, gril, vytápěné apartmány s bezplatným Wi-Fi a soukromé parkoviště. Nachází se v Sarvisé, 10 km od národního parku Ordesa y Monte Perdido. Krásné apartmány s kamennými zdmi jsou zařízené v pastelových barvách a mají balkon nebo terasu. Součástí všech je obývací pokoj s TV a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a pračkou. Sabiñánigo a Biescas s několika obchody a restauracemi jsou vzdálené asi 30 minut jízdy. Casa Martín stojí 50 minut jízdy od sjezdovek Panticosa a Formigal. Do města Huesca dojedete autem za něco málo přes hodinu.

Casa Gallán
Casa Gallán

9,2 / 10 (447 hodnocení)

Casa Gallán nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a pokoje a apartmány s výhledem do zahrady a údolí Broto. Nachází se v Sarvisé, 45 minut jízdy od sjezdovek v Panticose. Casa Gallán sídlí v půvabné kamenné budově a nabízí jednoduše a tradičně zařízené pokoje. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, topení a TV. Pokoje mají výhled do zahrady, do dvora nebo do údolí Broto. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a výlety na sněžnicích. Do parku Ordesa y Monte Perdido dojedete autem za 15 minut. Hotel stojí 4 km od města Buesa a 45 minut jízdy autem od města Jaca.

Hotel Casa Frauca
Hotel Casa Frauca

9,2 / 10 (297 hodnocení)

Hotel Casa Frauca se nachází v Aragonských Pyrenejích v malé vesnici Sarvisé a nabízí bezplatné Wi-Fi a sezónní restauraci. Hotel má terasu a zahradu s výhledem na vesnici a hory. Všechny vytápěné pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. Casa Frauca má sezónní restauraci v rustikálním stylu, která podává tradiční domácí jídla, včetně denního menu, stejně jako řadu regionálních a španělských vín. Hotel Casa Frauca stojí 12 km od přírodní rezervace Ordesa y Monte Perdido. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, jízdě na horském kole, rybaření a jízdě na kajaku. Okolo krásného kaňonu Cañon de Añisclo, vzdáleného 15 km, vedou různé turistické trasy.

Apartamentos Casa Aneta
Apartamentos Casa Aneta

8,8 / 10 (190 hodnocení)

Apartamentos Casa Aneta se nachází v malé vesnici Sarvisé, 10 km od národního parku Ordesa y Monte Perdido. Apartmány v rustikálním stylu mají odhalené kamenné zdi a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají topení a dřevěné podlahy. V obývacím pokoji je pohovka a TV. Kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, troubou a mikrovlnnou troubou. Vedle apartmánů se nachází restaurace pod stejným vedením. Necelých 100 metrů od hotelu najdete dětské hřiště. Města Sabiñánigo a Biescas jsou vzdálená 30 km. Lyžařská střediska Panticosa a Formigal jsou vzdálená 50 minut jízdy.

Hostal Pirineos
Hostal Pirineos

8,5 / 10 (608 hodnocení)

Rodinný penzion Hostal Pirineos se nachází v obci Sarvisé, v přírodním prostředí údolí Broto. Wi-Fi je dostupné zdarma. Všechny pokoje mají atraktivní výhled na město a do údolí, topení, TV a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hostal Pirineos má letní terasu a společenskou místnost s krbem. Personál recepce vám poskytne turistické informace. Město Broto je vzdálené 3 km.

apartamentos casa botero
apartamentos casa botero

Apartamentos casa botero se nachází v Sarvisé.