Ubytování ve městě Santiago del Campo

Město Santiago del Campo se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santiago del Campo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santiago del Campo

Casa Rural Julio Vegas
Casa Rural Julio Vegas

9,4 / 10 (239 hodnocení)

Casa Rural Julio Vegas se nachází v Santiagu del Campo, 27 km od kostela Santa María a náměstí Plaza Mayor Caceres, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a společným salonkem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Casa Rural Julio Vegas má také terasu. Ubytování je vzdálené 28 km od kostela San Juan a muzea Casa Pedrilla a Guayasamin. Na letiště Badajoz je to 140 km.

Casa Rural Casamanín
Casa Rural Casamanín

Casamanín se nachází v Santiagu del Campo, 27 km od kostela Santa María a náměstí Plaza Mayor Caceres, a nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 28 km od muzea Caceres a paláce Los Golfines De Abajo. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Apartmán je vzdálený 28 km od kostela San Juan a muzea Casa Pedrilla a Guayasamin. Casamanín leží 140 km od letiště Badajoz.