Ubytování ve městě Santiago de la Espada

Město Santiago de la Espada se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santiago de la Espada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santiago de la Espada

Casas Rurales Mirador del Rio Zumeta
Casas Rurales Mirador del Rio Zumeta

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Casas Rurales Mirador del Rio Zumeta se nachází v Santiagu de la Espada a nabízí výhled na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 155 km.

Hospedería Río Zumeta Spa
Hospedería Río Zumeta Spa

8,9 / 10 (134 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský hotel se nachází 20 minut jízdy od Santiaga-Pontones v přírodní rezervaci Cazorla Segura y Las Villas. Nabízí bezplatnou Wi-Fi zónu, krytý a venkovní bazén a vířivku. Hospederia Rio Zumeta Spa poskytuje ubytování v rustikálních vytápěných pokojích s panoramatickým výhledem na hory. Některé pokoje mají vířivku, vířivku nebo terasu. Všechny mají TV, telefon a vlastní koupelnu s fénem. Hospederia Rio Zumeta Spa s restaurací a barem podává denně snídani. K dispozici je obývací část s pohovkami, krbem a stoly. Venku je okouzlující sluneční terasa a zahrady s malebným výhledem. Venkovní bazén je otevřený v létě. Hotel má ideální polohu pro outdoorové aktivity. V okolí vede mnoho cyklistických a turistických tras. Rio Zumeta nabízí výlety do přírodní rezervace Cazorla Segura y Las Villas vozidlem 4x4. Do města Lorca dojedete autem za 2 hodiny.