Ubytování ve městě Santa María del Páramo

Město Santa María del Páramo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa María del Páramo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa María del Páramo

CASA NANO
CASA NANO

9,3 / 10 (9 hodnocení)

CASA NANO se nachází v Santa María del Páramo, 34 km od kláštera San Marcos, 34 km od kostela San Isidoro a 38 km od katedrály Leon. Nabízí terasu, tenisový kurt a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 34 km od paláce Palacio del Conde Luna a 32 km od arény León. Letiště León je ve vzdálenosti 35 km.

Hotel Reyes De León
Hotel Reyes De León

8,8 / 10 (268 hodnocení)

Tento hotel se nachází v Santa María Del Páramo, pouhých 30 km od města León, a nabízí pokoje s parketovou podlahou a bezplatným Wi-Fi. Hotel Reyes De León má restauraci a kavárnu. Hotel Reyes má pokoje s ústředním topením, TV a psacím stolem. Mají také vlastní koupelnu a v některých je vana. Hosté mají nárok na speciální ceny v lázeňském a wellness centru Leon Termal Sport, které se nachází 5 minut od hotelu. Hotel Reyes De León se nachází 10 metrů od autobusového nádraží a je dostupný po dálnici CL-622. Hlavní náměstí je vzdálené 3 minuty chůze a sportovní zařízení, jako je tenisový kurt nebo krytý bazén, jsou 500 metrů od hotelu.

Casa Gala
Casa Gala

8,6 / 10 (10 hodnocení)

Casa Gala se nachází v Santa María del Páramo, 34 km od kláštera San Marcos a kostela San Isidoro, a nabízí zahradu a terasu. Nechybí ani plně vybavená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům stojí 38 km od katedrály Leon a 34 km od paláce Palacio del Conde Luna. Letiště León je ve vzdálenosti 35 km.