Ubytování ve městě Santa Eulalia de Ronsaná

Město Santa Eulalia de Ronsaná se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Eulalia de Ronsaná nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Eulalia de Ronsaná

Agroturisme Can Burguès
Agroturisme Can Burguès

10 / 10 (2 hodnocení)

Agroturisme Can Burguès se nachází v obci Santa Eulalia de Ronsaná v Katalánsku, 33 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, bezplatnou půjčovnu kol a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je klimatizované a zahrnuje saunu. Apartmán má terasu, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Agroturisme Can Burguès nabízí sluneční terasu. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa Pedrera a Casa Batlló jsou vzdálené 34 km. Na barcelonské letiště El Prat je to 50 km. Can Burguès nabízí placenou dopravu na letiště.

Masía Can Manent del Bosc S XVIII
Masía Can Manent del Bosc S XVIII

9 / 10 (225 hodnocení)

Masía Can Manent del Bosc S XVIII se nachází v Santa Eulalia de Ronsaná a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Masía má také terasu a gril. Can Manent del Bosc S XVIII to use. Ubytování je vzdálené 33 km od katedrály Sagrada Familia a 34 km od budovy La Pedrera. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 50 km. Can Manent del Bosc S XVIII.

Molí den burch
Molí den burch

9 / 10 (5 hodnocení)

Molí den burch se nachází 33 km od katedrály Sagrada Familia a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s vanou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Molí den burch stojí 35 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Na barcelonské letiště El Prat je to 50 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.