Ubytování ve městě Santa Amalia

Město Santa Amalia se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Amalia nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Amalia

Le Cheffy House
Le Cheffy House

9,2 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Le Cheffy House máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Le Cheffy House se nachází v Santa Amalia a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a vanou nebo sprchou. Vila má také posezení, pračku a 4 koupelny s fénem. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Parque Natural de Cornalvo y Vila stojí 16 km od Sierra Bermeja a 36 km od baziliky sv. Eulalie. Na letiště Badajoz je to 81 km.

Casa Rural Maribel
Casa Rural Maribel

8,8 / 10 (22 hodnocení)

Casa Rural Maribel se nachází v Santa Amalia, 14 km od přírodní rezervace Parque Natural de Cornalvo y Sierra Bermeja a 33 km od baziliky sv. Eulalie. Nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům stojí 34 km od římského divadla a amfiteátru a vlakového nádraží Merida. Na letiště Badajoz je to 79 km.

Fuente de la Magdalena
Fuente de la Magdalena

8,5 / 10 (195 hodnocení)

Fuente de la Magdalena má výhodnou polohu u náměstí Plaza de España a nabízí sdílený lounge s počítačovým vybavením. V celém penzionu je zdarma dostupné Wi-Fi. Klimatizované pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a bezpečnostní schránkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Některé pokoje mají také balkon nebo terasu. Hosté si mohou vychutnat jídlo v baru a restauraci Cidoncha, která se nachází hned vedle penzionu. Hosté mají také volný vstup do nedalekého fitness centra a krytého bazénu. Fuente de la Magdalena se nachází pouhých 400 metrů od kostela Parroquia de Santa Amalia. Penzion stojí 35 km od města Mérida a 80 km od letiště Badajoz.

Apartamento deluxe Terraza y bbq
Apartamento deluxe Terraza y bbq

8,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento deluxe Terraza y bbq se nachází v Santa Amalia, 14 km od přírodní rezervace Parque Natural de Cornalvo y Sierra Bermeja, 33 km od baziliky sv. Eulalie a 34 km od římského divadla a amfiteátru. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Apartamento deluxe Terraza y bbq stojí 34 km od vlakového nádraží Merida a Národního muzea římského umění. Na letiště Badajoz je to 79 km.

Casa con Encanto
Casa con Encanto

7,8 / 10 (16 hodnocení)

Casa con Encanto se nachází v Santa Amalia a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 34 km od římského divadla a amfiteátru a vlakového nádraží Merida. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. K dispozici je také terasa. Parque Natural de Cornalvo y Casa con Encanto stojí 14 km od Sierra Bermeja a 33 km od baziliky sv. Eulalie. Na letiště Badajoz je to 79 km.