Ubytování ve městě Sant Sadurní

Město Sant Sadurní se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Sadurní nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Sadurní

Casa Pintor
Casa Pintor

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Casa Pintor nabízí ubytování s výhledem na město, terasou a balkonem, asi 41 km od Camp Nou. Ubytování bylo postaveno v roce 1900 a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 42 km od zábavního parku Tibidabo a 44 km od vlakového nádraží Sants. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 47 km.

Hostal Sant Sadurní
Hostal Sant Sadurní

8,8 / 10 (85 hodnocení)

Hostal Sant Sadurní se nachází v centru města Sant Sadurní d'Anoia a nabízí pokoje s balkonem. Má klimatizaci a bezplatné kabelové připojení k internetu. Hostal Sant Sadurní má pokoje s vlastní koupelnou. Obchody, bary a restaurace najdete v centru Sant Sadumí. Parkoviště je vzdálené 100 metrů. Sant Sadumi nabízí snadný přístup k dálnici AP7. Do Barcelony, jejího letiště a na nejbližší pláže dojedete autem za 40 minut. Do Tarragony je to 55 km.

Can Met Viu
Can Met Viu

8 / 10 (2 hodnocení)

Can Met Viu se nachází v Sant Sadurni de l'Heura a nabízí plně vybavené apartmány s přístupem k venkovnímu bazénu, zahradu a restauraci. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. Apartmány Can Met Viu jsou zařízené v rustikálním stylu a mají odhalené dřevěné trámy, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. Všechny apartmány mají topení a koupelnu se sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Can Met Viu nabízí také wellness centrum a gril. V okolí se můžete věnovat rybaření, jízdě na koni a cyklistice. Na místě si lze pronajmout jízdní kola. Ubytování je vzdálené 5 km od přírodní rezervace Les Gavarres. Do města La Bisbal d'Empordá dojedete autem za 10 minut.

Hotel Fonda Neus
Hotel Fonda Neus

7,9 / 10 (126 hodnocení)

Tento rodinný hotel se nachází ve městě Sant Sadurní d'Anoia, pouhých 10 minut jízdy od hradu Subirats. Hotel Fonda Neus nabízí à la carte restauraci a pohodlné klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Hotel Fonda Neus provozuje à la carte restauraci, která kombinuje moderní a tradiční katalánskou kuchyni. Hotel Fonda Neus stojí přibližně 10 minut jízdy od nedalekých vinic. Navštívit můžete také město Vilafranca del Pendès, vzdálené pouhých 12 km. Barcelonské letiště El Prat je vzdálené 45 km.