Ubytování ve městě Sant Privat de Bas

Město Sant Privat de Bas se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Privat de Bas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Privat de Bas

Can Manseu
Can Manseu

9,3 / 10 (199 hodnocení)

Can Manseu se nachází v Sant Privat de Bas, 40 km od katedrály Vic a 10 km od muzea Olot Saints. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na hory. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. V hotelu Can Manseu se podává snídaně formou bufetu. Ubytování je vzdálené 10 km od muzea Garrotxa a 39 km od kina Vigatà. Na letiště Girona-Costa Brava je to 53 km.

Carmelita
Carmelita

8,8 / 10 (96 hodnocení)

Carmelita se nachází u hory Puigsacalm v Sant Privat d'en Bas v regionu La Garrotxa. Okouzlující aparthotel nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci, která podává katalánskou kuchyni. Moderní apartmán má obývací pokoj s jídelnou a TV a kuchyňský kout s pračkou a mikrovlnnou troubou. K dispozici je balkon a koupelna s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Carmelita má velkou zahradu a zařízenou terasu. Hotel je obklopen přírodou a je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Město Olot je vzdálené 10 minut jízdy a nabízí širokou škálu obchodů, služeb a katalánských restaurací. Přírodní rezervace L'Alta Garrotxa je vzdálená 15 km a na letiště Girona dojedete za 50 minut.