Ubytování ve městě Sant Pere Sacarrera

Město Sant Pere Sacarrera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Pere Sacarrera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Pere Sacarrera

Cal Llorenç
Cal Llorenç

9,8 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Cal Llorenç máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Llorenç se nachází ve městě Sant Pere Sacarrera v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na hory. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště a gril. Na barcelonské letiště El Prat je to 65 km.

Casa de vacaciones Barcelona
Casa de vacaciones Barcelona

Casa de vacaciones Barcelona se nachází v Sant Pere Sacarrera a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon s výhledem do zahrady, 6 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům nabízí řadu wellness zařízení včetně sauny a vířivky. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na barcelonské letiště El Prat je to 65 km.