Ubytování ve městě Sant Pere de Vilamajor

Město Sant Pere de Vilamajor se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Pere de Vilamajor nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Pere de Vilamajor

Els Refugis del Montseny CAL SOMNI
Els Refugis del Montseny CAL SOMNI

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Els Refugis del Montseny CAL SOMNI se nachází ve městě Sant Pere de Vilamajor a nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s fénem. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.

Can Panxa
Can Panxa

9 / 10 (7 hodnocení)

Can Panxa se nachází v Sant Pere de Vilamajor, 45 km od katedrály Sagrada Familia a 47 km od La Pedrera. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 8 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 47 km od budovy Casa Batlló a stanice metra Passeig de Gracia. Can Panxa stojí 61 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Masia Can Bachs
Masia Can Bachs

8,8 / 10 (189 hodnocení)

V ubytování Masia Can Bachs máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Can Bachs se nachází v Sant Pere de Vilamajor, 44 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí terasu, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 46 km od Casa Batlló, 46 km od stanice metra Passeig de Gracia a 48 km od přístavu Port Olimpic. Nabízí venkovní bazén a stojí 46 km od budovy La Pedrera. Pokoje mají šatní skříň. Pokoje mají rychlovarnou konvici a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Některé mají kuchyň s lednicí. Masia Can Bachs poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální nebo bezlepková snídaně. V Masia Can Bachs si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Hotel stojí 48 km od koncertní síně Palau de la Musica Catalana a divadla Tivoli. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 59 km. Bachs může.

Casa Can Vila Las Marquesas
Casa Can Vila Las Marquesas

8,7 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Casa Can Vila Las Marquesas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Can Vila Las Marquesa se nachází ve městě Sant Pere de Vilamajor a nabízí krytý bazén a vířivku. Tento klimatizovaný venkovský dům má bezplatné Wi-Fi a působivý výhled. Každý dům má světlé ložnice a obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň se sporákem a myčkou. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a zahrada s terasou. Casa Can Vila Las Marquesa stojí 10 minut jízdy od řady tradičních barů a restaurací, které podávají katalánskou kuchyni. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Granollers je 20 km daleko a na pláž Mataro dojedete za 30 minut. Do centra Barcelony dojedete autem za 40 minut a na letiště je to 65 km.

Casa en Montseny con piscina
Casa en Montseny con piscina

4,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa en Montseny con piscina se nachází ve městě Sant Pere de Vilamajor v Katalánsku a nabízí balkon a výhled na hory. Tato chata má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.